Sidan innehåller annonslänkar

LEGO Marvel Bro Thors nya Asgård 76200

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Ge barn det bästa av fantasifull lek och kreativa modeller med LEGO® Marvel Bro Thors nya Asgård (76200). Detta variationsrika set låter unga superhjältar från 7 år återuppleva scener från Marvel Studios film Avengers Endgame och hitta på egna fantastiska äventyr.Massor av autentiska detaljerDenna detaljrika kopia av Thors fantastiska hem i nya Asgård innehåller två minifigurer – Bro Thor och Korg – en byggbar Miek och massor av föremål och tillbehör för att inspirera till oändligt roliga rollekar, som Stormbreaker, en spelkonsol, soffa, tv och pizzakartonger.

LEGO® Marvel Bro Thors nya Asgård (76200) är en tillbehörsspäckad kopia av Bro Thors hem i Marvel Studios film Avengers Endgame. Med minifigurerna Bro Thor och Korg, en byggbar Miek och massor av tillbehör – som yxan Stormbreaker, en spelkonsol, pizzakartonger och en tv – för att inspirera till kreativ lek och uppvisning.

Låt fans av Marvel Avengers och Thor inspireras till fantasifulla och roliga rollekar kring Thors fantastiska hem i nya Asgård. Detta byggbara lek- och uppvisningsset hjälper Marvel-fans från 7 år att utveckla fantasifulla och kreativa färdigheter.

Leksetet är 8 cm högt, 12 cm brett och 12 cm djupt och kan enkelt kombineras med andra LEGO® Marvel byggset för ännu mer skoj. Alla LEGO® Marvel byggleksaker är högkvalitativa lekset som är utformade för att erbjuda unga superhjältar oändliga möjligheter till fantasifull lek.

LEGO® delar uppfyller branschens stränga kvalitetsstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – så har det varit sedan 1958. LEGO® delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024