Sidan innehåller annonslänkar

LEGO Ideas Home Alone 21330

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Återupplev en av familjens favoritjulfilmer med setet LEGO® Ideas Home Alone (21330) för lek och uppvisning. McCallisters hus är fullspäckat med detaljer som fans kommer att känna igen direkt och underbara funktioner för att återskapa roliga scener.

Det finns allt du behöver för att återskapa Kevins låtsasjulfest, en källarpanna med LEGO ljuskloss, fallande strykjärn, svingande färgburkar, hyllor som kan raseras, linbana från vinden till trädkojan och mycket mer. Husets våningar är avtagbara och väggarna och taket kan öppnas för enkel åtkomst.Setet innehåller 5 LEGO minifigurer av Kevin McCallister, mamma Kat McCallister, skurkarna Harry och Marv och grannen ”Gamle” Marley, plus Harry och Marvs skåpbil med kofångare och polismössa inuti.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024