LEGO Ideas Dungeons & Dragons: Röda drakens sägen 21348

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Låt dig förflyttas till Forgotten Realms med setet LEGO® Ideas Dungeons & Dragons Röda drakens sägen (21348) för lek och uppvisning. Setet, som är en nostalgisk fantasypresent från spelet D&D® för kreativa vuxna, innehåller ett byggbart värdshus med avtagbart tak och övervåning för enkel åtkomst, en fängelsehåla och ett torn, plus en rörlig figur av Askvrål den röda draken, som kan lindas runt tornet.

Setet innehåller även 6 LEGO minifigurer – 4 djärva äventyrare, en värdshusvärd och en drakfödd – plus massor av monsterfigurer, som en betraktare, en ugglebjörn och ett tentakelodjur. Varje minifigur utom Alax Jadescales har ett alternativt huvud så att du kan välja ditt eget utseende.Detta byggset för vuxna har skapats i samarbete med Wizards of the Coast och innehåller en anpassad kampanj skriven av D&D spelteamet! Ladda ner kampanjen för att börja ditt uppdrag

Det finns magiska föremål och ikoniska påskägg att upptäcka överallt ... Men akta dig för fällor, monster och den enorma röda draken.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024