LEGO Ideas Disney Hocus Pocus: Systrarna Sandersons stuga 21341

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

LEGO 21341Fånga den förhäxande glädjen från en klassisk film med samlarsetet LEGO® Ideas Disney Hocus Pocus Systrarna Sandersons stuga (21341). Stugan kan öppnas på flera sätt för enkel visning av inredningsdetaljerna, däribland museibutiken, kitteln med en LEGO ljuskloss som lyser upp elden under, boken med trollformler och häxornas sovrum som är fullt av fladdermöss.

Ta loss sidorummet där Dani Dennison fångades av häxorna och vrid vattenhjulet utanför för att få rosa ”rök” att stiga ur skorstenen.Nostalgiskt skojSetet, som är en perfekt halloweenpresent till någon som älskar fantasykomedier, innehåller 6 LEGO minifigurer, plus en figur av Thackery Binx (som katt). Karaktärerna har massor av tillbehör för att väcka scener från Disneys Hocus Pocus till liv, däribland en grön blixtförtrollning, Danis pumpahink och kvasten, moppen och dammsugaren som häxorna flyger på i filmen.

Bygget med grinden/begravningsplatsen kan användas som uppvisningsställ för alla setets karaktärer. LEGO® Ideas Disney Hocus Pocus byggset (21341) – Återupplev galet roliga scener från Disneys klassiska halloweenfilm Hocus Pocus med denna detaljerade byggbara modell av Systrarna Sandersons stuga 6 LEGO® minifigurer – Winifred Sanderson, Sarah Sanderson, Mary Sanderson, Max Dennison, Dani Dennison och Allison Watts, plus en figur av Thackery Binx (som katt) och tillbehör Roliga funktioner – Snurra vattenhjulet för att få rosa ”rök” att stiga ur skorstenen, aktivera LEGO® ljusklossen för att tända elden under kitteln, öppna häxornas bok med trollformler och mer Autentiska detaljer – Vik upp taket för att se häxornas sovrum med en trippelsäng, hängande burar och fladdermus- och spindeldelar.

Ta loss sidorummet där häxorna stängde in Dani Presentidé för vuxna – Ge detta LEGO® Ideas bygg- och samlarset med 2 316 delar som en födelsedagspresent eller halloweengåva till dig själv, ett fan av Disneys Hocus Pocus eller någon som älskar fantasy och komedier Bygg, visa upp och lek – Stugan är 27 cm hög, 26 cm bred och 24 cm djup. Bygget med grinden/begravningsplatsen kan användas som uppvisningsställ för alla setets karaktärer Steg-för-steg-instruktioner – Setet innehåller illustrerade instruktioner plus ett häfte med roliga fakta om Disneys film Hocus Pocus och intervjuer med setets fandesigner och LEGO® designer Utvalt av LEGO® fansen – Denna byggbara uppvisningsmodell för vuxna är ett av många olika LEGO® Ideas set som skapats av en fandesigner, röstats fram av LEGO fans och tillverkats av LEGO Koncernen Hög kvalitet – LEGO® klossar uppfyller stränga branschstandarder och är säkra och enkla att sätta ihop Testad säkerhet – LEGO® delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras noggrant för att se till att de uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024