Sidan innehåller annonslänkar

LEGO Icons Eldorado Fortress 10320

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

LEGO 10320Återupptäck LEGO® Pirates värld med byggsetet LEGO Icons Eldorados fästning (10320) för vuxna. Denna hyllning till den ikoniska modellen (6276) från 1980-talet har nya detaljer som fans av serien LEGO Pirates kommer att älska.

Den klossbyggda basen har detaljerade rum och nya byggdelar som möjliggör ett större arkitektoniskt uttryck, samtidigt som det ursprungliga leksetets klassiska känsla bevaras.Njut av en meditativ byggupplevelseUpptäck dolda skatter medan du skapar den ikoniska fästningen del för del, som amiralens kontor, ett piratfängelse och en mängd hemliga utrymmen. Kombinera de modulära rumsdelarna för att skapa olika varianter och iscensätt episka stridsscener med fungerande kanoner, 8 minifigurer och ett coolt piratskepp med tryckta tygsegel.Ge dig själv egentidSpendera kvalitetstid med LEGO premiumset för vuxna.

Detta LEGO byggset med pirattema blir ett uppslukande projekt för dig eller en toppenpresent till alla som gillar klassiska LEGO set. Ett klassiskt LEGO® Pirates bygge för vuxna – Res tillbaka i tiden för ett nostalgiskt byggprojekt med LEGO Icons Eldorados fästning (10320), en hyllning till den ikoniska serien LEGO Pirates från 1980-talet Vad finns i lådan? – Allt du behöver för att bygga en modell med en kustfästning, ett piratskepp och en roddbåt, plus minifigurer i form av 6 kejserliga soldater och 2 pirater samt ett skelett, en apa, en papegoja och en krabba.

Funktioner och detaljer – Fästningen och den klossbyggda basen har en mängd detaljerade rum, och de modulära delarna kan kombineras för att bygga fästningen på olika sätt En present med pirattema för vuxna och fans av serien LEGO® Pirates från 1980-talet – Ge dig själv lite egentid eller överraska någon du tycker om på en speciell årsdag eller något annat tillfälle Dimensioner – Fästningen (öppen variant) är 27 cm hög, 70 cm bred och 24 cm djup Minifigurtillbehör – Med fungerande kanoner, skattkarta, kistor, tunnor, säckar, musköter, svärd, skålar, bägare, flaskor, lyktor, fängelsenycklar, kokkärl, skrivbord, ljus och fjäderpenna Digitala bygginstruktioner – I appen LEGO® Builder finns en digital version av setets bygginstruktioner Utformat för vuxna – LEGO® Icons Eldorados fästning ingår i en serie byggset utformade för vuxna Med fokus på kvalitet – LEGO® byggklossar är tillverkade av högkvalitativa material. De är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop lika lätt varje gång – så har det varit sedan 1958 Testad säkerhet – Med LEGO® delar kommer säkerhet och kvalitet först.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024