LEGO Harry Potter Hogwartsexpressen - samlarutgåva 76405

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

LEGO 76405Fånga magin i berättelserna om Harry Potter™ med en byggbar version av trollkarlsvärldens mest ikoniska fordon i skala 132. LEGO Harry Potter™ Hogwartsexpressen – samlarutgåva (76405) är ett spektakulärt bygg- och uppvisningsprojekt för vuxna Harry Potter™ entusiaster, som kommer att hänföra alla som ser det.Autentiska detaljer på in- och utsidanLoket har en detaljerad undersida och en spak på ovansidan som får tåget att gunga precis som ett riktigt ångtåg.

Kolvagnen fraktar all kol till loket. Passagerarvagnen har 3 kupéer, var och en med en klassisk scen när Harry, Ron och Hermione träffas i första filmen, när professor Lupin räddar Harry från en dementor i tredje filmen och när Luna räddar Harry från Dracos trollformel i sjätte filmen.

Modellen visar även perrong 9¾ på King’s Cross Station, där den vuxne Harry och Ginny står med sina barn, Lily, James och Albus, i väntan på Albus första resa ombord på den fantastiska Hogwartsexpressen. Väck magin till liv – LEGO Harry Potter™ Hogwartsexpressen – samlarutgåva (76405) är en byggbar kopia av det ikoniska ångtåget i skala 132 (cirka) Autentiska detaljer – Loket, kolvagnen och passagerarvagnen med 3 kupéer har massor av filmtrogna referenser, från tågets interiör till en padda som rymt En samling med 20 karaktärer – Modellen har 4 klassiska scener från filmerna om Harry Potter™, som visar dramat, karaktärerna och även en del minnesvärd dialog Realistisk rörelse – En spak på lokets ovansida kan vridas så att tåget gungar med den hypnotiserande rörelsen hos ett riktigt ångtåg En gåva till vuxna entusiaster – Denna bygg- och uppvisningsmodell blir en omtänksam gåva till en erfaren modellbyggare, ett vuxet fan av filmerna om Harry Potter™ eller (bäst av allt) dig själv En förtrollande snackis – Modellen är 26 cm hög, 118 cm lång och 20 cm bred och kommer att få beundrande kommentarer oavsett var den visas upp Ett givande arbete – Detta avancerade byggprojekt har 4 tryckta instruktionshäften av hög kvalitet så att 4 personer kan dela byggupplevelsen Följ din passion – Utforska sortimentet av LEGO set för vuxna för fler uppslukande utmaningar, som garanterat gör dig nöjd långt efter att byggandet är avslutat Garanterad kvalitet – LEGO delar uppfyller stränga branschstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång Testad säkerhet – LEGO delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller stränga globala säkerhetsstandarder .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024