Sidan innehåller annonslänkar

LEGO Friends Strandglamping 41700

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Leksetet LEGO Friends Strandglamping (41700) är en perfekt present till barn från 6 år som älskar strandutflykter. Barn kan återskapa en perfekt dag på stranden, och när kvällen kommer kan de grilla marshmallows, stänga tältets tygöverdrag och fantisera om en mysig tältnatt.Massor av sätt att lekaGlampingleksaken är ett samlarset som innehåller 2 SUP-brädor som LEGO Friends karaktärerna kan använda för att utforska kusten och naturen med hundvalpen Pebble.

Väl tillbaka på torra land kan de leta snäckor och bygga sandslott innan de tvättar av sig sanden i utomhusduschen med toalett. Det finns en brygga där de kan fiska och fångsten kan tillagas på spisen inne i tältet, som även har mysiga soffor och våningssängar.ByggbonusByggandet blir roligare med en digital bygguide som finns tillgänglig i gratisappen LEGO Bygginstruktioner, där flickor och pojkar kan zooma, rotera och visualisera samlarleksaken medan de bygger.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024