Sidan innehåller annonslänkar

LEGO DUPLO Campingäventyr 10997

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Fyll lekstunden med timmar av glädjefyllt lärande med LEGO® DUPLO® Disney Mickey and Friends Campingäventyr (10997). Denna roliga byggleksak innehåller massor av kreativa aktiviteter som hjälper små barn från 2 år att lära sig om ihärdighet och lagarbete när de följer med Disneys Kajsa Anka och hennes brorsöner på en actionfylld campingresa.Byggbart lekset som utvecklar fantasinSmå barn ger sig ut på ett friluftsäventyr med Kajsa Anka och Knatte, Fnatte och Tjatte i en körbar husbil.

De hittar en skattkarta och navigerar längs floden med sin kanot, förbi den vingliga bron som hotar att tippa ner en stenbumling i vattnet. De upptäcker skatten bakom det byggbara vattenfallet och gör sedan upp en lägereld och kurar ihop sig i tältet.Lär barn färdigheter som varar hela livetSmå barn utvecklar sin finmotorik när de bygger denna pedagogiska byggleksak.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024