Sidan innehåller annonslänkar

LEGO DUPLO 3in1 Familjehus 10994

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Välkommen till LEGO® DUPLO® Town 3in1 Familjehus (10994), där barn möter en hel värld av lärande. Huset, som är fullt av autentiska detaljer, låter små barn från 2 år och föräldrar iscensätta värdefulla familjestunder.

Med 7 figurer kan föräldrar lära sina barn sociala färdigheter, samtidigt som barn kan utforska sitt eget självuttryck.För barn som älskar huslekarLeksakshuset erbjuder massor av olika möjligheter till tidigt lärande. Små barn kan iscensätta läggningsrutiner som tandborstning och sagostund, nedbäddade i leksaksvåningssängen, där de kan skapa en mysig stämning med hjälp av ljusklossen i stjärnlampan.

De kan lära sig om hälsosam mat i köket eller genom att plocka leksakstomater och morötter i trädgården. Inne i garaget finns en byggbar elektrisk leksaksbil som ”laddas” med solpaneler och har en rolig knuffa-och-kör-funktion för actionlekar.Riktigt kreativt byggandeHuset kan byggas på 3 sätt för att variera lekstunderna.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024