LEGO Disney Classic Peter Pan och Wendys sagoboksäventyr 43220

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Oändliga berättelser väntar fans av Disney och Peter Pan från 5 år i setet LEGO® | Disney Peter Pan och Wendys sagoboksäventyr (43220). Boken är baserad på den kommande filmen Peter Pan & Wendy och innehåller familjen Darlings hus med ett sovrum, Big Ben, de vilda pojkarnas gömställe, Dödskalleön, ett piratskepp, 3 LEGO mikrodockor, en LEGO djurfigur och en nyckel.

Appen LEGO Builder guidar dem på ett enkelt och intuitivt byggäventyr, där de kan zooma in och rotera modeller i 3D, spara set och hålla reda på sina framsteg.Fantasifull lek var som helstBarn får massor av kreativa lekalternativ med denna bärbara, låsbara bok, som de kan leka med separat eller kombinera med andra set (säljs separat). Boken är full av berättelsestartare för att inspirera till fantasifull lek.Ikoniska karaktärerMed detta kreativa set kommer barn snabbt igång med leken med 3 LEGO mikrodockor – Disneys Peter Pan, Wendy och kapten Krok – plus en LEGO hundfigur av Nana.

Sagoboken är ett roligt sätt för barn att haka på den hetaste trenden.Kickstarta kreativ lek – Ge barn från 5 år som älskar Peter Pan en gåva full av detaljer som inspirerar fantasin med setet LEGO® | Disney Peter Pan och Wendys sagoboksäventyr (43220)Vad finns inuti boken? – Detta roliga set innehåller 3 LEGO® mikrodockor, 1 LEGO djurfigur och utrymmen som väcker berättelser. Boken kan stängas och låsas med nyckeln när leken är överOmtyckta karaktärer – Boken, som är baserad på den kommande filmen Peter Pan & Wendy, innehåller Disneys Peter Pan, Wendy och kapten Krok, plus en LEGO® hundfigur, och är utformad för obegränsade berättelser och lekKreativ gåva för barn från 5 år – Alla Disneyfans kommer att älska detta set, som är fullt av fantasifulla möjligheter.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024