Sidan innehåller annonslänkar

LEGO Disney Classic Kalaståg 43212

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Förtrolla unga tågfantaster från 4 år med en byggbar leksak som alla kommer att prata om. Leksetet LEGO® ǀ Disney Disney kalaståg (43212) innehåller en station, lok, 3 tågvagnar och 6 LEGO minifigurer Musse Pigg, Mimmi Pigg, Vaiana, Peter Pan, Tingeling och Woody.

Du och ditt barn kan dessutom uppleva ett intuitivt byggäventyr med appen LEGO Builder, som har verktyg för att zooma och rotera så att de små kan visualisera modellen medan de bygger.Bygg, fantisera, utvecklasDetta 4+-set främjar barns självförtroende med en rolig lekupplevelse, medan startklossar ger barn en stabil bas att bygga på. Varje påse innehåller en karaktär, så barn kan börja leka när som helst och bygga klart hela setet senare.Skoj för hela familjen4+-set är ett perfekt sätt för vuxna att dela det roliga med barn.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024