Sidan innehåller annonslänkar

LEGO Disney Classic Huset från "Upp" 43217

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

LEGO 43217Äventyr väntar för Disneyfans från 9 år med LEGO® ǀ Disney and Pixar Huset från ”Upp” (43217). Setet som alla kommer att prata om innehåller en detaljerad sektion av det ikoniska huset med en skorsten och ballonger, 2 LEGO minifigurer, 1 LEGO hundfigur, en ryggsäck för upptäcktsfärder i vildmarken och en äventyrsbok.

Barn kan dessutom njuta av ett enkelt och intuitivt byggäventyr med appen LEGO Builder, där de kan zooma in och rotera modeller i 3D, spara set och hålla reda på sina framsteg.Byggbara minnenDetta set, som är baserat på filmen Upp från Disney and Pixar, kommer att tilltala filmfans och äldre barn med sina många detaljer och det utmanande bygget. Det är utformat för lek och uppvisning, inspirerar till fantasifulla äventyr och blir en iögonfallande modell på en hylla när leken är över.Ikoniska karaktärerSetet innehåller 2 LEGO minifigurer, Carl Fredricksen och Oskar, plus en LEGO hundfigur av Dogge.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024