LEGO Disney Anna and Elsas magiska karusell 43218

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Gläd Disneyfans från 6 år med det lek- och uppvisningsvärda byggbara leksetet LEGO® | Disney Anna and Elsas magiska karusell (43218). Setet innehåller en roterande karusell inspirerad av Elsas ikoniska isslott, 2 minislädar, 3 LEGO mikrodockor och en LEGO figur av Disneys Olof.

Medan barn bygger kan de njuta av ett enkelt och intuitivt äventyr i appen LEGO Builder, där de kan zooma in och rotera modeller i 3D, spara set och hålla reda på sina framsteg.Ta en turSetet främjar barns byggförmåga och fantasi och sätter sedan fart på kreativ lek med omtyckta karaktärer från Disneys Frost. Denna byggbara modell är utformad för lek eller uppvisning och kan kombineras med andra LEGO ? Disney set (säljs separat) för ännu mer skoj.Massor av skoj från FrostDetta set, som är utformat för att barn ska ha roligt samtidigt som de använder sin kreativitet, innehåller 4 välkända karaktärer från Disneys Frost Anna, Elsa, Kristoffer och Olof, Det är perfekt för korta dagliga lekstunder och blir en rolig belöning eller present till Disneyfans.Fria lekar – Ge fans av Disneys Frost eller barn från 6 år som älskar karuseller en gåva som inspirerar till magisk lek med setet LEGO® | Disney Anna and Elsas magiska karusell (43218)Lek och visa upp – Detta byggbara lekset innehåller en karusell inspirerad av isslottet från Disneys Frost, med plats för 4 karaktärer och en snurrfunktion, plus 2 minislädar för ännu roligare lekarVälkända karaktärer – Setet är utformat för obegränsade rollekar och innehåller 4 karaktärer från Disneys Frost LEGO® mikrodockor av Anna, Elsa och Kristoffer och en LEGO figur av OlofEn perfekt överraskning – Ge detta set som en rolig födelsedagspresent, julklapp eller överraskning till barn från 6 år som älskar Disneys Frost, karuseller eller fantasifull lek och berättandeLitet och redo för lek – Karusellen är 17 cm hög och 9 cm bred och kan inspirera till timmar av kreativa lekar eller visas på en hylla eller ett skrivbord till nästa lekstundEtt nytt sätt att bygga – Låt appen LEGO® Builder guida barn genom ett intuitivt byggäventyr.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024