LEGO Disney 100 år av tecknade Disneyikoner 43221

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Fängsla fans och barn från 6 år och inspirera till kreativitet med Disney med setet LEGO® | Disney 100 år av tecknade Disneyikoner (43221). Setet innehåller 12 8x8-plattor, ram- och hängardelar och massor av plattor för att bygga upp till 12 ikoner samtidigt, plus en exklusiv minifigur av Disneys Musse Pigg och bygginstruktioner med extra inspiration.

Medan barn bygger kan de också njuta av ett enkelt och intuitivt äventyr med appen LEGO Builder, där de kan zooma in och rotera modeller i 3D, spara set och hålla reda på sina framsteg.Ikoner att visa uppDetta Disney väggkonstset främjar barns kreativitet och uppfinningsrikedom när de skapar och visar upp sina favoritkaraktärer i bildform. Det är dessutom perfekt för grupplekar och kan kombineras med liknande LEGO | Disney set (säljs separat) för att utöka konstuppvisningen.

Detta premiumset har massor av möjligheter och blir en rolig present som alla kommer att prata om.Kreativ glädje – Ge fans eller barn från 6 år som älskar Disneyskapelser en gåva som inspirerar fantasin med setet LEGO® | Disney 100 år av tecknade Disneyikoner (43221)Obegränsat skoj – Setet innehåller 12 8x8-plattor, ramdelar, massor av plattor för att skapa en fullständig samling på en gång och ett instruktionshäfte med 72 Disneydesigner uppdelade på 6 samlingar av 12Exklusivt tillägg – Setet innehåller en minifigur av Disneys Musse Pigg, med överkropp och ben exklusivt dekorerade för detta set, med en pensel och en målarpalettUnik Disneypresent – Ge detta högkvalitativa väggkonstset som en kreativ födelsedagspresent till barn, familj eller vänner som älskar Disneykaraktärer, konst och designDisneydekoration – Det inramade collaget med hängare är 28 cm högt och 32 cm brett. Ikonerna är lätta att byta ut så att du kan ändra den roliga väggmodellen när du villEtt nytt sätt att bygga – Låt appen LEGO® Builder guida barn genom ett intuitivt byggäventyr.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024