LEGO City Wildlife Djurräddningsfyrhjuling 60300

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Introducera blivande utforskare till naturens underverk med det inspirerande leksetet LEGO® City Djurräddningsfyrhjuling (60300), med en cool terrängfyrhjuling med luta-för-att-svänga-styrning, utrustad med gripverktyg och drönare, plus en liten savannmiljö. Lägg bara till utforskaren, aporna och den svarta skorpionen för spännande djurräddningsäventyr.Fantastisk bygg- och lekupplevelse för barnDenna byggleksak har en enkel bygguide och Instructions PLUS – en del av gratisappen LEGO Bygginstruktioner för smartphones och surfplattor.

Denna interaktiva bygguide, med verktyg för att zooma och rotera, hjälper unga LEGO byggare att bli mästerbyggare!Den spännande LEGO City världenLEGO City Wildlife lekseten placerar barn mitt i all action med ikoniska djur, realistiska miljöer, coola fordon och inspirerande karaktärer som stimulerar kreativa rollekar baserade på verkliga händelser.Djurräddningslekset för unga utforskare – med ikoniska djur.Innehåller en leksaksfyrhjuling, utforskarminifigur, 2 apfigurer och en skorpionfigur.Barn kan luta fyrhjulingen för att styra åt höger och vänster.En överraskning till barn från 5 år som älskar LEGO® City och djurinspirerade lekar.Fyrhjulingen är 4 cm hög, 7 cm lång och 5 cm bred.Inga batterier krävs Detta lekset drivs av barns fantasi.Med en enkel 4+-bygguide samt digitala bygginstruktioner online.Sätt barn mitt i all action med LEGO® City Wildlife lekseten.LEGO® City delar uppfyller branschens stränga kvalitetsstandarder.Alla LEGO® City byggdelar uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024