Sidan innehåller annonslänkar

LEGO City Polarutforskare och skepp 60368

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

LEGO 60368Roliga äventyr väntar vid horisonten med det mäktiga setet LEGO® City Polarutforskare och skepp (60368). Denna enorma flytande leksaksbåt har massor med realistiska detaljer för fantasifulla utforskningsäventyr.

Det högkvalitativa leksetet innehåller dessutom en helikopter, en gummibåt, en fjärrstyrd ubåt och ett vikingaskeppsvrak, plus en skattkista, 7 minifigurer och en späckhuggarfigur.Digitala bygglekar för barn från 7 årAppen LEGO Builder guidar barn genom ett intuitivt byggäventyr med verktyg som låter dem zooma in och rotera modeller i 3D, följa byggprocessen och utforska och spara virtuella lekset.Äventyr utan gränserBarn växer upp med otroliga fordon och maskiner omkring sig, och med byggseten från LEGO City kan de utforska dem på nära håll, med realistiska modeller och roliga karaktärer som inspirerar till obegränsade, fantasifulla lekar. Kombinera setet med andra från LEGO City sortimentet för ännu roligare lekar.Havsutforskningslekset med flera modeller – Timmar av actionfyllda havsäventyr väntar med leksetet LEGO® City Polarutforskare och skepp (60368)Vad finns i lådan? – Allt barn behöver för att bygga ett expeditionsskepp, en helikopter, en gummibåt, en fjärrstyrd ubåt och ett vikingaskeppsvrak, plus 7 minifigurer och en späckhuggarfigurDetaljer och funktioner – Barn kan låta skeppet flyta på vattnet och lyfta ner den fjärrstyrda ubåten med skeppets teleskopiska kranarmEn LEGO® present till unga utforskare – Detta leksaksskepp blir en rolig födelsedagspresent, julklapp eller överraskning till barn från 7 år som älskar coola actionleksakerDimensioner – Skeppet är 19 cm högt, 71 cm långt och 17 cm brettMinifigurtillbehör – Med LEGO® leksakstillbehör som en laptop, walkie-talkie, kamera, skiftnyckel, kikare, spruta, 2 muggar och vikingayxa, sköld och hjälmMed en interaktiv guide – Upptäck den intuitiva appen LEGO® Builder, där barn kan zooma in och rotera modellerna i 3D, hålla reda på sina framsteg och utforska och spara virtuella leksetAction utan gränser – Släpp lös mer skoj och äventyr genom att kombinera detta set med andra från LEGO® City sortimentetMed fokus på kvalitet – Alla LEGO® delar uppfyller strikta branschstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och roliga att bygga med – så har det varit sedan 1958Testad säkerhet – LEGO® delar och klossar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024