Sidan innehåller annonslänkar

LEGO City Biltvätt 60362

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Att tvätta bilen är en barnlek med setet LEGO® City Biltvätt (60362) för barn från 6 år, med snurrande tvättborstar, flyttbara fläktar, behållare för såplödder, däckpump och en leksaksbil. Lägg bara till föraren och biltvättarminifiguren och ett stänk av fantasi för timmar av rolig lek.Interaktiva instruktioner gör byggandet ännu roligareDetta set för barn från 6 år innehåller en enkel tryckt guide, och i appen LEGO Builder finns steg-för-steg-instruktioner i 3D.

Här kan barn zooma in, rotera och visualisera modeller från alla vinklar medan de bygger. Appen låter dem även följa byggprocessen och utforska och spara virtuella lekset.Gör varje dag till en rolig dag!LEGO City set innehåller realistiska byggnader, coola fordon och inspirerande karaktärer för obegränsade lekar

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024