Sidan innehåller annonslänkar

LEGO Botanical Collection Tiny Plants 10329

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

LEGO 10329Skapa ett elegant blomsterarrangemang som inte behöver vattnas med detta bygg- och heminredningsset för vuxna. Byggprojektet LEGO® Icons Små växter (10329) innehåller modeller baserade på torktåliga, tropiska och köttätande växtarter, var och en i en byggbar, terrakottafärgad kruka.

Njut av egentid när du skapar var och en av de 9 växterna innan du visar upp dem i hemmet eller på kontoret.Detta set blir en fantastisk present till växtälskare och är ett perfekta projekt att njuta av tillsammans med vänner och familj. Setet passar både nya och erfarna byggare och innehåller olika modeller för enkel, medelsvår och svår byggnivå.

I appen LEGO Builder finns dessutom en digital version av setets bygginstruktioner.Upptäck en plats för avkoppling med byggbara modeller från LEGO Botanical Collection, som ingår det inspirerande sortimentet LEGO byggset speciellt utformade för vuxna. Byggset med heminredning för vuxna – Ge dig själv egentid eller njut av en avkopplande byggupplevelse tillsammans med vänner och familj med byggsetet LEGO® Icons Små växter Kreativt byggande för växtälskare – Detta set innehåller allt du behöver för att skapa 9 modeller baserade på torktåliga, tropiska och köttätande växtarter, var och en i en byggbar, terrakottafärgad blomkruka LEGO® Icons set för nya och erfarna byggare – Välj olika modeller för enkel, medelsvår och svår byggnivå Lättskött inredning för hemmet eller kontoret – Ge varje rum en färgklick som klarar sig själv med detta byggbara blomsterarrangemang som inte behöver vattnas En meditativ presentidé – Byggsetet LEGO® Icons Små växter blir en perfekt present eller överraskning till vuxna fans av LEGO byggset och växter Med digitala bygginstruktioner – I appen LEGO® Builder finns en digital version av setets bygginstruktioner Växter av växter – Detta set ingår i LEGO Botanical Collection, som innehåller delar av växtbaserad plast tillverkad av hållbart producerade sockerrör Dimensioner – Den längsta växten i detta byggset med 758 delar (inklusive kruka) är 16 cm hög, 10 cm bred och 6 cm djup .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024