Sidan innehåller annonslänkar

LEGO Star Wars Duel on Mandalore 75310

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Unga fans kan återskapa spännande action från Star Wars The Clone Wars med det portabla byggsetet Duel on Mandalore (75310). I setet finns en klossbyggd LEGO® tron med en hemlig låda som innehåller en strålpistol, plus en dekorativ omgivning med ett utfällbart fönster – perfekt att kasta en LEGO minifigur genom! Barn kommer också att älska det mandalorianska valvet där de kan fängsla Darth Maul.Spännande striderSetet innehåller 2 LEGO minifigurer Ahsoka Tano med 2 ljussablar och Darth Maul med en dubbelbladig ljussabel för actionspäckade dueller

En superpresent till barn som gillar Star Wars The Clone Wars, med steg-för-steg-instruktioner så att även LEGO nybörjare kan njuta av byggupplevelsen.Grymma byggleksaker för barnLEGO Koncernen har återskapat ikoniska rymdskepp, fordon, platser och karaktärer från Star Wars™ universumet sedan 1999. LEGO Star Wars har blivit ett av koncernens mest framgångsrika teman, med en mängd roliga set som uppskattas av kreativa barn och vuxna.Byggbart stridsset inspirerat av Star Wars The Clone Wars.Innehåller LEGO® minifigurerna Ahsoka Tano och Darth Maul med ljussablar.Med en byggbar tron, utfällbart fönster och ett mandalorianskt valv/fängelsecell.Superpresent till fans från 7 år som gillar Star Wars The Clone Wars.Kompakt set som enkelt kan packas ner i ett barns ryggsäck för lek på språng.Innehåller steg-för-steg-instruktioner så att barn kan bygga med självförtroendet på topp.LEGO® Star Wars™ sortimentet innehåller byggset som uppskattas av fans i alla åldrar.Högkvalitativa LEGO® delar är lätta att sätta ihop varje gång.LEGO® klossar och delar uppfyller höga säkerhetsstandarder. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024