Produktinformation

LEGO® Harry Potter™ Hogwarts™ ögonblick Lektion i försvar mot svartkonster (76397) är ett roligt lekset i en klossbyggd lekbok för barn från 8 år, med massor av favoritkaraktärer och autentiska inslag från ett populärt klassrum på Hogwarts.Oändliga magiska lekarInnanför det dekorerade omslaget finns ett fängslande klassrum fullt av magiska äventyr. Setet innehåller 3 minifigurer – Monsterögat Moody, Hermione Granger™ och Neville Longbottom™ – plus massor av fantastiska tillbehör.

Vissa delar är inbyggda, som förvaringshyllorna och eldstaden, medan andra kan tas loss, som svarta tavlan, kappsäcken, trolldrycksflaskorna, skrivbordet och stolarna, som kan lyftas ut för att skapa en större lekyta. Setet kan sättas ihop med andra i serien och packas ihop i den stängda lekboken, så att barn kan ta med det vart de än går och förvara det på en hylla till nästa lektion.Förtrollande present för barnLetar du efter en riktigt magisk present? LEGO Harry Potter lekset erbjuder en mängd fängslande presenter som kommer att glädja varje liten häxa eller trollkarl. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024