LEGO City Space Figurpaket – Rymdforskning och utveckling 60230

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Du föddes för att utforska universum! Bygg och inspirera nästa generations astronauter med LEGO® rymdraketer och rymdfordon – nu åker vi! Överraska unga rymdutforskare med ett NASA-inspirerat set fullt av minifigurer och rymdleksaker Det coola LEGO® City byggsetet 60230 Figurpaket – Rymdforskning och utveckling innehåller en mängd nya minifigurer med olika yrken som är kopplade till rymdfärder och rymdforskning.

Det här setet innehåller även en snurrande G-kraftträningsmaskin med plats för 2 astronauter, löpband, stenig markmiljö, drönare med snurrande rotor, odlingskapsel, robotställ, datorställ och testraket med ställ, samt 14 minifigurer och en robotfigur. Innehåller 14 LEGO® City minifigurer, 7 astronauter, reporter, filmare, personlig tränare, drönartekniker, rakettekniker, mekaniker och botaniker, samt en robotfigur.

Innehåller en snurrande G-kraftträningsmaskin, 2 sängar, löpband, drönare med snurrande rotor, odlingskapsel med växt, robotställ, stenig markmiljö, datorställ med skärm och testraket med ställ. Tillbehör förstoringsglas, svets, vit flagga, megafon, kamera, mikrofon, utomjordingshuvud på pinne, 2 astronauthjälmar med blått visir, astronauthjälm med guldfärgat visir, rymddräkt med guldfärgat visir och lampa, soptunna, mugg, drönarfjärrkontroll, pizzakartonger, pizza, verktygslåda och 2 geoder som är nya för juni 2019.

Snurra på G-kraftträningsmaskinens överdel för att förbereda astronauterna för rymdfärder. Den här roliga byggleksaken är en perfekt present till barn.

Den steniga markmiljön är 4 cm bred och 3 cm djup. Robotstället är 3 cm brett och 3 cm djupt.

Drönaren är 3 cm lång och 3 cm bred.Datorstället är 3 cm högt och 4 cm brett. Odlingskapseln är 3 cm hög, 5 cm bred och 3 cm djup.

G-kraftträningsmaskinen är 4 cm hög, 4 cm bred och 18 cm djup. Löpbandet är 4 cm djupt.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024