LEGO Avatar Toruk Makto och själarnas träd 75574

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Hjälp ett barn från 12 år som älskar science fiction och djur med byggsetet LEGO® Avatar Toruk Makto och själarnas träd. Setet innehåller Na’vi-minifigurerna Jake Sully, Neytiri, Mo’at och Tsu’Tey, en rörlig Torukfigur med folievingar, en dirhästfigur och ett byggbart själarnas träd, plus 3 miljöer med självlysande delar.

En Avatarberättelse som berör Uppmuntra ett barns intresse för filmen med ett lekset med en ikonisk plats där barn kan spela upp kända scener eller skapa nya idéer på egen hand eller under en härlig familjestund. Kombinera och samla set (säljs separat) för att bygga oändliga versioner av Pandora.

Upptäck fokuserad gläde LEGO Avatar set erbjuder många möjligheter till berättande och lek med välkända karaktärer och unika varelser och platser. Modellerna är dessutom fantastiska att visa upp, med en detaljerad miljö utformad för att placera varelserna.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024