Sidan innehåller annonslänkar

BOOX Tab X 13.3” / 128GB

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

BOOX Tab XBOOX Tab X är en 13,3" E-läsare med en högpresterande Qualcomm-hårdvaruplattform och ett brett utbud av alternativ för att arbeta med text. E Ink Mobius Carta-skärmen har högre kontrast, ett frontbelyst system med färgtemperaturkontroll och en flexibel plastbas, vilket ökar dess tillförlitlighet.

Med den kapacitiva sensorn kan du arbeta i menyn och zooma in sidor med ett intuitivt nypande. Det andra induktiva pekskiktet gör det möjligt att rita och göra handskrivna anteckningar.

En ny grafikprocessor med BOOX Super Refresh-teknik ger snabb skärmuppdatering och smidig rörelse av objekt på skärmen. Tab X är inte bara idealisk för läsning, utan är också ett perfekt verktyg för att arbeta med olika typer av dokument.

Operativsystemet Android 11 låter dig installera och använda appar från tredje part. En inbyggd Wi-Fi-modul gör det möjligt att ladda ner e-böcker från Internet och använda andra nätverkstjänster, och Bluetooth-stöd låter dig ansluta externa enheter.

128 GB internminne gör det möjligt att lagra alla nödvändiga e-böcker och dokument i enheten praktiskt taget utan begränsningar. E Reader är tillverkad av en lätt och hållbar aluminium-magnesiumlegering och skärmen är täckt av extra skyddsglas.

Ett batteri med hög kapacitet på 6300 mAh ger långt självständigt arbete.Frontljussystem för skärmenMOON Light 2-tekniken gör att du kan använda enheten i mörker eller under dåliga ljusförhållanden utan att skada din syn. Denna funktion skapar ett mjukt sken på skärmen som är optimalt för mörka rum.

Frontljuset har en färgtemperaturjustering och har inget flimmer tack vare Flicker-Free-tekniken.Ytterligare skärmskyddSkyddsglas placeras över E Ink-skärmen och skyddar den från repor och andra skador. Det nya glaset gjorde det möjligt att överge ytterligare sidramar, så att skärmen är i jämnhöjd med enhetens kropp.

Det gör arbetet med E Reader bekvämare och ser mer modernt ut. Dessutom minskar en speciell beläggning sannolikheten för bländning på skärmen.Enastående tekniska specifikationerDen 8-kärniga processorn med 2 GHz klockfrekvens och 6 GB RAM garanterar bekvämt arbete med komplicerade dokument.

Med 128 GB icke-flyktigt minne kan användaren lagra ett stort bibliotek med favoritlitteratur.Dubbel sensorkontrollTab X har två sensorlager. Ett kapacitivt multi-touch-lager ligger ovanför skärmytan.

Du kan bläddra i e-böcker och zooma in dokument med intuitiva tvåfingersrörelser. Dessutom finns Wacoms sensorlager under E Ink-panelen.

Tack vare det kan du göra handskrivna anteckningar och ritningar med hjälp av en speciell penna som följer med enheten. Pennan känner igen 4096 graders tryck och låter dig rita med extrem exakthet.OrdboksstödProgramvaran för E Reader gör det möjligt att installera ytterligare ordboksdatabaser i Stardict-formatet när du vill.Automatisk skärm-rotationsfunktionEn inbyggd G-sensor väljer automatiskt rätt textorientering när enheten roteras.

Tack vare det här alternativet kan du ändra orienteringen av E Reader och bilden omstruktureras automatiskt.Bluetooth-modulTack vare den inbyggda 5.0 Bluetooth-modulen kan du ansluta externa enheter.OTGEnheten stödjer OTG, med vilken du kan ansluta ytterligare kringutrustning som inte kräver drivrutiner.LjudspelareEnheten har en förinstallerad ljudspelare, så att du kan lyssna på musik eller ljudböcker. För att använda den, kör bara en motsvarande ljudfil.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024