Sidan innehåller annonslänkar

BOOX Tab Ultra 10.3” / 128GB

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Boox Tab UltraSnabbare uppdatering, tydligare skärm och kraftfullare system för att få saker gjorda på ett ställe. BOOX Tab Ultra ePaper Tablet PC med Android 11 hjälper dig att arbeta produktivt utan krångel och ögonstress.Håll dig synkroniseradMolnsystemet* har förbättrats avsevärt för att göra arbetet enklare och smidigare.

Tryck på Synkronisera, så kan du inte bara se dina anteckningar utan även dina bokanteckningar på alla dina BOOX-enheter⁸, molnwebbplatser⁹ och BOOX Assistant-appen¹⁰.Nya widgets och gränssnittMed ett omarbetat användargränssnitt kommer Tab Ultra närmare en surfplatta. Lägg till widgetar på startskärmen för att använda appar utan att öppna dem, använd ett tryck för att rensa upp och anpassa ikonerna och få tillgång till dina favoriter i dockan.

Du kan också skapa ett eget produktivitetscenter på sidan Smart Assistant¹¹.Navigera som du villTab Ultra är lätt att använda eftersom den har nya gester och ett navigeringsfält. Du kan ta en skärmdump genom att svepa nedåt med tre fingrar, svepa in från kanten för att gå tillbaka eller använda de fasta navigeringsknapparna¹² för att växla mellan sidor och göra fler saker. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024