Sidan innehåller annonslänkar

BOOX Nova Air2 7.8“ / 32GB

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

BOOX Nova Air2 BOOX Nova Air 2 är en snygg smal läsare med en större skärmdiagonal och en högpresterande hårdvaruplattform. Modellen är utrustad med en 7,8” högupplöst E Ink Carta Plus-skärm med dual touch-kontroll.

Med det inbyggda frontljuset kan du justera färgtemperaturen utan flimmer. Dess wifi-modul gör det möjligt att arbeta i två band 2,4 och 5 GHz.

Dessutom går det att ansluta trådlösa tillbehör via Bluetooth. Kroppen på E Reader är gjord av aluminium-magnesiumlegering, och skärmen är täckt med Asahi skyddsglas.

Pennan som följer med enheten låter dig göra ritningar och anteckningar i dokument. Nova Air 2 är baserad på operativsystemet Android 11 och har Google Play App Store.Enastående tekniska specifikationerDen 8-kärniga processorn med en klockfrekvens på 2 GHz tillsammans med 3 GB RAM-minne säkerställer ett bekvämt arbete med de mest komplexa dokumenten.

Med 32 GB beständigt minne tillåts användaren att lagra ett stort bibliotek av favoritböcker.Bluetooth-modulTack vare en inbyggd Bluetooth 5.0-modul kan du ansluta olika externa enheter, inklusive trådlösa hörlurar och högtalare.OTGEnheten stöder OTG, vilket gör att du kan ansluta ytterligare kringutrustning som inte kräver drivrutiner.FormatstödMed BOOX-programvaran kan du öppna många olika text- och bildformat. Medan du läser kan du ändra stilen och storleken på teckensnittet, sidornas placering, lägga till bokmärken och zooma in dokument efter dina önskemål.OrdboksstödMed programvaran E Reader kan du installera ordboksdatabaser i Stardict-format på ditt eget val.LjudspelareEnheten har en förinstallerad ljudspelare, så att du kan lyssna på musik eller ljudböcker.

För att använda den, kör bara en motsvarande ljudfil. Du kan också ansluta hörlurar eller externa högtalare antingen via Bluetooth eller via USB Typ C-kontakten.Installation av apparNova Air 2-modellen är baserad på operativsystemet Android 11 och gör det möjligt att installera och använda olika appar från tredje part, vilket avsevärt utökar möjligheterna att använda enheten.Lång hållbarhetLåg strömförbrukning tack vare E-Ink-skärmen och batterikapaciteten på 2000 mAh ger långvarigt autonomt arbete.SpråkalternativBOOX låter användaren läsa dokument på olika världsspråk.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024