Sidan innehåller annonslänkar

BOOX Leaf2 7” / 32GB - Vit

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

BOOX Leaf2 BOOX Leaf2 är en kompakt lättviktig E Reader med en skärm som är förstorad upp till 7", tvåfaktorsbelysning på framsidan och beröringskontroll. Trots sin kompakta storlek har E Reader en högeffektiv hårdvaruplattform och är baserad på Android 11.

Dess 32 GB internminne tillsammans med en plats för microSD-kort gör att du kan lagra och behålla ett stort bibliotek av dina favoritböcker i enheten. Tack vare den förstorade skärmen låter modellen dig visa 30 % mer text än 6"-enheter.

Modellen har dual-band wifi och en Bluetooth-modul. Enheten är designad i en tunn kompakt kropp med sidoknappar för att vända blad, och skärmen är täckt med Asahi skyddsglas. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Se gärna också

Kobo Clara 2E Deep Ocean Blue Basic Sleepcover

Kobo Clara 2E SleepCover är den perfekta miljömedvetna partnern för din e-läsare. Med ett bakre fodral tillverkat med 97 % återvunnen plast, inklusive 10 % med övergivet plastavfall på väg till våra hav och ett inre mikrofiberfoder tillverkat med 40 % plastfiber från återvunna plastflaskor, hjälper detta SleepCover-fodral oss att rädda plast som annars skulle gå till soptippar och bli till havsavfall. Kobo Clara 2E:s SleepCover kommer i tre färger: Korallorange, Havsgrön och Svart. Den har ett inbyggt stativ som låter dig läsa utan att behöva hålla i den och som automatiskt kan väcka din e-läsare samt försätta den i viloläge.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024