Bastu inomhus för 2 personer | Fullhöjd 210cm | Hamina

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

IR bastu - basturum Hamina En IR bastu är ett revolutionerande, modernt och energisnålt sätt att basta på! Detta tack vare den korta uppvärmningstiden och låga energiförbrukningen Fördelarna med ett IR-basturum är att du inte behöver tänka på att installera varken bastuaggregat eller diverse vatten-anslutningar som i ett traditionellt basturum.

Våra IR-basturum kommer i helt kompletta byggsatser, och när basturummet är på plats så är det helt enkelt bara att koppla in stickkontakten och börja basta! Svensk storlek på infra basturum Storleken på detta infra basturum är 110 cm (djup) och 120 cm (bredd), vilket gör det till en optimal bastulösning för mindre ytor Hamina är för konstruerad för inomhusbruk och är anpassad för 1-2 personer.

Trots den utrymmeseffektiva designen har man inte kompromissat med höjden på basturummet som är hela 210 cm, vilket ger en härlig rymd och luftighet i bastun. 8 mm säkerhetsglas Glasdörren och övriga glaspartier är tillverkade av 8mm tjockt säkerhetsglas.

Ett säkerhetsglas som av en olyckshändelse går sönder blir till små, små kristaller. Detta minskar risken för personskador avsevärt jämfört med vanligt glas som blir till långa vassa skärvor om det krossas.

Var observant Denna modell av infrabastu säljs även i andra varumärken och namn i andra butiker men då med en höjd på endast 190 cm samt med säkerhetsglas i dörren på endast 6 mm - och ändå till ett högre pris. Tänk även på att höjden som anges vanligtvis är yttermått inklusive tak och golv.

Detta betyder att innermåttet på en infrabastu som är 190 cm hög ofta bara blir 175-180 cm invändigt, vilket är för låg takhöjd för många svenskar. 190 cm är däremot tillräcklig höjd på basturum i Asien, där de flesta infrabasturum tillverkas.

Vi har därför valt att specialutveckla extra höga modeller tillsammans med tillverkaren, med en höjd på 210 cm, som därmed är särskilt framtagna efter svenska personer, som är längre än i de flesta länder. Ljusstrålar med många hälsofördelar En infrabastu värmer upp kroppen med infraröda ljusstrålar som värmer effektivt men som är helt ofarliga och utan skadliga bieffekter.

Infraröd strålning har tvärtom visat sig ha många goda hälsoeffekter vad gäller t.ex. lindring av ledsmärtor, ökad blodcirkulation, hudförbättringar, stress mm.

Detta pga att infraröda strålar har en djupgående effekt på huden. Med en infraröd bastu upplevs inte heller värmen lika tryckande som i en torrbastu eftersom luften i bastun inte värms upp i samma grad som i en vanlig bastu.

Detta gör att det känns lättare att andas i en infraröd bastu då luften inte blir lika tung. Bastun är även utrustad med en syrejonisator för optimal luftrening.

Kombination av kolfiber- och keramiska värmare Hamina är utrustad med totalt 8 stycken infraröda värmare - 2 st keramiska värmare som är placerade i sidoväggarna och 6 stycken kolfibervärmare (Carbon Ray) som är placerade i bakersta panelen, sidopanelerna, frontpanelen, på sitsen samt i golvet. Totaleffekten i bastun är på 1860 W.

Inne i bastun finns en kontrollpanel där du kan styra temperatur (mellan 18-65 °C ) och tidsinställning/timer med upp till 90 minuters fördröjning. Förutom detta har även bastun andra lyxiga funktioner som styrs via kontrollpanelen.

Hamina är utrustad med USB-port, MP3 och FM spelare, bluetooth, 2 stycken integrerade högtalare samt belysning både utvändigt och invändigt. Utvändigt sitter tre stycken 4 W spotlights och på insidan en spotlight på 7 W.

Dessutom har bastun en integrerad belysning med ljusterapi som varierar i färg och skapar ett harmoniskt och stämningsfullt ljus inne i bastun. Invändigt har bastun även fler exklusiva detaljer helt i trä som mugghållare, tidningshållare och handdukshållare.

Dörrhandtag i metall finns på både insidan och utsidan samt en hasp på insidan. Alla våra infraröda basturum värms upp med antingen keramiska värmare eller kolfibervärmare eller en kombination av bägge.

Lär dig mer om skillnaden mellan keramiska värmare och kolfibervärmare. Fri frakt och hemleverans Observera att denna infrabastu är mycket tung och kommer i ett paket.

Därför levereras basturummet kostnadsfritt hem till er med lastbil, när du köper infrabastu online på Outl1. Vi tackar vår kund Niclas för de fina bilderna på denna bastu. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024