Bastu inomhus för 2-3 personer | Fullhöjd 198cm | Seinäjoki

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

FIR-basturum Seinäjoki En IR bastu är ett revolutionerande, modernt och energisnålt sätt att basta på! Detta tack vare den korta uppvärmningstiden och låga energiförbrukningen FIR står för Far Infra Red, vilket innebär att de infraröda strålarna ligger högt inom skalan för infrarött ljus och är därmed mycket effektiva.

Med ett FIR-basturum behöver du inte tänka på att installera varken bastuaggregat eller diverse vattenanslutningar som i ett traditionellt basturum. Här får du en lättskött bastu med många hälsofördelar till ett riktigt attraktivt pris.

Du får en helt komplett byggsats, och när basturummet är på plats är det helt enkelt bara att koppla in stickkontakten och börja basta! Ljusstrålar med många hälsofördelar En infrabastu värmer upp kroppen med helt ofarliga infraröda ljusstrålar som värmer effektivt utan skadliga bieffekter, till skillnad från UV-strålar Infraröd strålning har en djupgående effekt i huden och har visat sig ha många goda hälsoeffekter, bl.a.

lindring av ledsmärtor, ökad blodcirkulation, hudförbättringar och stressdämpning. Infrarött ljus används exempelvis för att värma upp små spädbarn i kuvöser, vilket säger en hel del om hur ofarlig strålningen är.

En FIR-bastu skickar ut infraröda strålar med lång våglängd, ljus som är osynligt för ögat. Denna typ av ljus värmer bara upp ytan det träffar, och inte omgivningen runt det.

Strålarna tränger alltså in i huden och värmer upp kroppen inifrån, och på så sätt slösas ingen värme på att värma upp själva luften i basturummet. Eftersom det inte heller används vatten och stenar för att skapa ånga som i en traditionell bastu blir inte luften lika fuktig, tryckande och het att andas in i en infraröd bastu.

Detta är ett plus om du brukar tycka att det är jobbigt att andas i en vanlig konvektionsbastu. Gedigna material Alla trädetaljer på insidan av denna FIR-bastu tillverkade av kanadensisk hemlockgran.

Hemlock-trä är ett populärt träslag att använda i bastusammanhang eftersom det är motståndskraftigt mot svamp och röta tack vare sina fuktavvisande egenskaper. Bastuns baksida är gjord av ofärgad plywood, och sidorna är svarta.

Glasdörren och övriga glaspartier är tillverkade av brunt tonat säkerhetsglas med 5 mm tjocklek. Ett säkerhetsglas som av en olyckshändelse går sönder blir till små, små kristaller.

Detta minskar risken för personskador avsevärt jämfört med vanligt glas som blir till långa vassa skärvor om det krossas. Dörrhandtag i hemlock-trä finns på både insidan och utsidan.

Kombination av kolfiber- och keramiska värmare Basturummet Seinäjoki är utrustat med totalt 7 stycken infraröda värmare - 1 st kolfibervärmare som är placerad i golvet, och 6 st halogenvärmare som sitter i den bakersta panelen, i sidopanelerna och under sitsen vid benen. Totaleffekten i bastun är på 2550 W.

Smarta funktioner för en modern upplevelse Inne i bastun finns en kontrollpanel med en hel rad funktioner. Temperaturen kan ställas in mellan 35-60°C, och det finns en timer för tidsinställning på upp till 99 minuters fördröjning så att du kan förbereda din bastu en stund innan det är dags att kliva in.

Bastun har också flera andra lyxiga funktioner som styrs via kontrollpanelen. Seinäjoki är utrustad med bluetooth, USB-port, MP3- och FM-spelare, och har två stycken integrerade högtalare i taket.

Dessutom har bastun en LED-lampa i innertaket som du kan byta färg på med hjälp av den medföljande fjärrkontrollen. Denna funktion ger ett harmoniskt och stämningsfullt ljus inne i bastun.

Att sitta i denna FIR-bastu blir således en helhetsupplevelse och perfekt för avslappning med ljud- och ljusterapi. Rymliga dimensioner Detta infraröda basturum är 100 cm djupt och 150 cm brett, vilket gör det till en optimal bastulösning för mindre ytor.

Höjden mäter hela 198 cm, vilket ger en härlig rymd och luftighet i bastun. Seinäjoki är anpassad för inomhusbruk och rymmer 2-3 personer.

Infraröda basturum är typiskt sett lite mindre till storleken för att de infraröda strålarna ska komma så nära kroppen som möjligt, och på så vis utnyttjas energin maximalt. Fri frakt och hemleverans Denna infrabastu är både stor och tung.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024