Ecoflow Delta Max Portabel Powerstation - 2000Wh

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

EcoFlow DELTA Max 2000Wh Säkerhetskopiera ditt hem under strömavbrott med DELTA Max. Med en utbyggbar kapacitet som når upp till 6 kWh, dubbelladdning och möjligheten att driva dina hushållsapparater kan du hålla strömmen på i alla situationer.• 2-6 kWh utbyggbar kapacitet för backup i hemmet• Drivkraftiga enheter med 2400 W uteffekt• Ladda 0-80 % på bara 65 minuter• Solcellsladdning på så snabbt som 2,5 timmar• Upp till 3400 W snabb dubbelladdning• Smart appstyrningUtbyggbar reservkraft för hemmet.En enda DELTA Max-enhet har en kapacitet på 2 kWh som kan utökas upp till 6 kWh med DELTA Max smarta extrabatterier.

Det betyder att när det blir strömavbrott kan du fortsätta att driva viktiga hushållsapparater som kylskåp och lampor i flera timmar i sträck.Bekväm och snabb dubbelladdning.DELTA Max laddas upp säkert och snabbt från 0-80 % på bara 1 timme. Och det blir ännu bättre.

Om du letar efter ett ännu snabbare sätt att ladda upp DELTA Max, kan du kombinera AC med Smart Generator, AC med solenergi eller Smart Generator med solenergi.Driv 99 % av dina hemenheter.Med EcoFlows X-Boost-teknik kan DELTA Max driva tunga enheter på upp till 3000 W. Det innebär att du kan fortsätta att driva kylskåp, torktumlare med mera under ett strömavbrott eller en blackout.

Det är industrins guldstandard för ett bärbart kraftverk av denna storlek och kapacitet.Utnyttja solens kraft.DELTA Max kan anslutas till upp till 2x 400 W EcoFlow-solpaneler för att leverera 800 W Max solcellsladdningshastigheter. Med ett spänningsområde från 11-100 V och solcellskontakten kan du även ansluta andra solpaneler till din DELTA Max.

Även under kalla eller molniga dagar känner vår smarta MPPT-algoritm (Maximum Power Point Tracking) automatiskt av spänning och ström i realtid för att ge dig optimal solenergiproduktion under hela dagen.Reservkraft för nödsituationer.Katastrofer kan inträffa när som helst på året och ibland vara längre än vi någonsin förväntat oss. När förlängda strömavbrott inträffar, fungerar EcoFlow Smart Generator som ett nödalternativ som integreras med DELTA Max.

Den startar automatiskt när din DELTA Max når en låg laddningsnivå, laddar din DELTA Max och stoppar motorn av sig själv när din DELTA Max når en full laddning. Detta ger dig ett pålitligt reservalternativ för nödsituationer som bygger på minimal användning av en generator.Kontrollera, övervaka och hantera din energianvändning.Styr och övervaka din DELTA Max med EcoFlow-appen.

Laddare från andra varumärken

Xtorm Portabel Powerstation 300

Laddare från Xtorm

Här har vi samlat Laddare från Xtorm.
Anker 757 Portable Power Station

Laddare från Anker

Här har vi samlat Laddare från Anker.
Ecoflow Delta 2 Portabel Powerstation

Laddare från Ecoflow

Missa inga bra priser på Laddare från Ecoflow.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024