Belkin MagSafe 3-in-1 /15W Wireless Charger / Watch Fast Charger - Vit

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Belkin MagSafe 3-in-115W snabbladdande trådlös laddning med MagsafeFå den snabbast möjliga laddningen för iPhone 15, 14, 13 och 12 på ett säkert sätt. Med upp till 15 W trådlös Magsafe laddning, kan du få en strömpåfyllning medan du gör dig redo på morgonen och mellan mötena.Ladda alla dina Apple-prylar, samtidigtLadda din iPhone från 12, 13, 14 eller 15-serien, Apple Watch och AirPods samtidigt med vår MagSafe, 3-i-1-laddare.

Det finns ett trådlöst 15 W laddningsställ med MagSafe för din nya iPhone, en magnetisk laddningsmodul för Apple Watch som snabbladdar de senaste modellerna från Series 7, 8, 9 och Ultra/Ultra 2 och ger laddningshastigheter från 0 till 80 % på cirka 45 minuter samt en platta för att ladda dina AirPods trådlöst.Arkitektoniskt inspirerad designFörstklassiga ytor så som rostfritt stål kompletterar iPhone 12/13/14/15-modellerna och andra Apple-enheter. Den djärva, moderna designen passar perfekt i alla utrymmen, från kontoret till vardagsrummet.Ladda i stående eller liggande lägeRulla igenom chattar i stående läge eller vrid den för att titta på videor i liggande läge.

MagSafe-anslutningen gör det till en svävande upplevelse.Kompatibel med officiella MagSafe-fodralGör laddningen enkel och håll din enhet i iPhone 12/13/14/15-serien skyddad. Den trådlösa BOOST CHARGE PRO 3-i-1-laddaren med MagSafe fungerar med officiella MagSafe-fodral, sätt bara dit din iPhone, med fodral och allt, mot den magnetiska ytan och kör.Lysdiod markerar laddningsstatusEn vit lysdiod bekräftar att dina AirPods ligger rätt och laddas optimalt.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024