Belkin - 3-in-1 Trådlös Qi-laddare för iPhone, Apple Watch och AirPods - Vit

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

En 3-i-1-laddningsdocka som ger den bästa bekvämligheten för att ladda alla dina trådlösa Apple-produkter snabbt, och samtidigt. Med 7,5 W optimal trådlös laddning för iPhone, en magnetisk laddningsmodul för Apple Watch och en 5 W-platta som utformats för att trådlöst ladda dina AirPods, laddar den här stiliga laddningsdockan inte bara alla dina enheter med maximal hastighet, den passar dessutom sömlöst in i alla miljöer.

HighlightsTrådlöst 7,5 W laddningsstativ för iPhone för snabb trådlös laddningStöder nattduksbordsläge för Apple Watch, och trådlös laddning med inbyggd 5 W magnetisk laddningsmodulPlacera bara dina AirPods i asken och ställ den på 5 W laddningsplattan för enkel, bekväm trådlös laddning.Genomtänkt design garanterar att alla enheter smidigt får plats på stället för en effektiv, avbrottsfri laddning, även för AirPodsLED som indikerar laddningsstatus Det trådlösa laddningsstället laddar genom de flesta fodral upp till 3 mmDockan ansluts till ett vägguttag med den medföljande nätadaptern för att ladda upp till tre enheter trådlöstQi™-certifierad för att garantera säker, pålitlig laddningKompatibilitetiPhone 11 Pro Max iPhone 11 Pro iPhone 11 iPhone XS Max iPhone XS iPhone XR iPhone X iPhone 8 iPhone 8 PlusApple Watch, serie 5 Apple Watch, serie 4 Apple Watch, serie 3 Apple Watch, serie 2 Apple Watch, serie 1 Apple Watch, andra generationen AirPods (andra generationen) AirPods ProInnehåll i förpackningen 3-i-1 trådlös laddare NätadapterBelkins BOOST↑CHARGE -FAMILJ En familj med strömprodukter som har snabb laddning i sitt DNA. Utformade för sömlös integrering i alla miljöer för att leverera snabb och säker ström hemma, i bilen eller i farten.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024