Sidan innehåller annonslänkar
Dymo

Dymo Durable D1-märktejp 12 mm

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Extra tålig vit märktejp av typen D1 som passar märkmaskiner i Dymos Labelmanager-serie. Extra stark vidhäftning och UV-skyddad för att klara utomhusbruk. Vattenavvisande material som klarar både värme och kyla. Passar t.ex. utmärkt till postlådor och matlådor. Färg svart på vitt. Bredd 12 mm. Längd 3 m.


Beställ Dymo Durable D1-märktejp 12 mm på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Dymo Durable D1-märktejp 12 mm inom kategorin Labelmanager.

Kategori: Labelmanager
Artikelnummer: 16999

Se även andra produkter från Labelmanager

Från kunskapsbanken

Dymo

Dymo är ett företag som gjort sig känt för att tillverka märkapparater, och grundades 1958 i Kalifornien som Dymo Industries. Företaget har därefter fått global räckvidd och utökat sortimentet till att även omfatta industriella bärbara produkter, datoranpassade produkter och programvaror.

12

12 (XII) var ett skottår som började en fredag i den julianska kalendern.

Dammsugare

Dammsugare är en städapparat som suger upp damm och andra partiklar med hjälp av en luftpump. Dammsugare används inom såväl hushåll som industri. Dammsugare har en slang av typen spiralslang och ett rör som sitter mellan dammsugaren och rengöringsmunstycket. Uppsugna partiklar hamnar i en dammsugarpåse eller annan behållare i dammsugaren, som beroende på modell antingen kan bytas ut eller tömmas och återanvändas när den blir full.