Sidan innehåller annonslänkar

iiglo Akustisk Panel 162x60 cm - Grå

Beställ iiglo Akustisk Panel 162x60 cm - Grå på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten iiglo Akustisk Panel 162x60 cm - Grå inom kategorin Kontorsutrustning.

Produktinformation

Ljuddämpande fristående skiljevägg 162x60cmMaximerar din arbetsyta. Minimerar distraktioner.

Perfekt för hemmakontoret eller kontorslandskap.Fristående skiljeväggar kan användas på olika sätt, för att minimera distraktioner och skapa ett privat område i ett öppet kontorslandskap. Skiljeväggen kan användas som rumsdelare eller som en extra avskärmningslösning i en hektisk miljö.

Skiljeväggen tillverkas av miljövänligt, återvunnet polyesterfibermaterial. Skiljeväggen absorberar upp till 85 % av omgivningens ljud, vilket bidrar till att minska bullret från telefonsamtal, kopieringsmaskiner och andra störningar som kan uppstå i öppna miljöer.

Den ljuddämpande skiljeväggen kommer med fötter så att den enkelt kan flyttas vid behov. iiglos ljuddämpande skiljevägg är en rimlig investering för dynamiska kontorsmiljöer som ständigt förändras.Egenskaper• Snygg och funktionell Erbjuder bättre avskärmning i kontorslandskap (perfekt för kontor, callcenters och läsesalar i skolor och bibliotek)• Ljuddämpning Absorberar upp till 85 % av ljudet, vilket skapar en lugnare arbetsplats som ger ökad produktivitet• Dubbelsidigt material som kan användas med stift Perfekt för foton, anteckningar eller skrivbordstillbehör .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Trådlöst nätverk

Trådlöst nätverk från Ubiquiti

Se alla produkter
Kolsyremaskiner

Kolsyremaskiner från Aarke

Se alla produkter
Chassi

Chassi från Corsair

Se alla produkter
Inomhusklimat

Inomhusklimat från Coway

Se alla produkter