Sidan innehåller annonslänkar

Jabra Evolve 75 SE Headset

Beställ Jabra Evolve 75 SE Headset på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Jabra Evolve 75 SE Headset inom kategorin Konferens Fast telefoni.

Produktinformation

Designat för bättre koncentration. Professionellt trådlöst headset för öppna kontorsmiljöer.• Upp till 18 timmars batteritid• Suveränt för flexibilitet på högljudda kontor• Bluetooth, upp till 30 m• Anslut upp till två enheterHögtalare i världsklass och HD VoiceHD Voice kombinerat med högtalare i världsklass levererar ett enastående ljud med kristallklar tydlighet i dina samtal och din musik, vare sig du behöver samarbeta eller koncentrera dig under din dag.Stäng ute störande ljud på kontoret och öka din produktivitetNär du aktiverar aktiv bullerdämpning (ANC) försvinner i stort sett alla lågfrekventa ljud, såsom brummandet från luftkonditioneringen.

Avancerade mikrofoner håller koll på och hanterar bakgrundsljuden så att du slipper bli störd i onödan.Överlägsen ANC och inbyggd upptagetindikatorStäng ute störande bakgrundsljud och håll dig fokuserad i det öppna kontoret, med överlägsen ANC och en inbyggd upptagetindikator som fungerar som en "stör ej"-skylt för att minska avbrott och öka produktiviteten.Dubbel Bluetooth®-anslutningDubbel Bluetooth®-anslutning med två enheter samtidigt för samtal och musik. Flexibilitet att röra dig upp till 30 m bort från din anslutna enhet.Bekväm design för användning under hela dagenIntuitivt headset med öronkuddar med konstläderöverdrag som sitter på örat ger överlägsen komfort under hela dagen i den öppna kontorsmiljön.Vad finns i förpackningen?• Bärpåse• Headset• Basenhet för headset• USB-dongle .

Se även andra produkter från Konferens Fast telefoni

Snabbfilter
Sortera

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Hemmakontoret

Hemmakontoret från iiglo

Se alla produkter
GPU

GPU från ASUS

Se alla produkter
Stationär

Stationär från SharkGaming

Se alla produkter
Dammsugare  Rengöring

Dammsugare Rengöring från Roborock

Se alla produkter