Aarke Carbonator Pro - Polished steel

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Höj din kolsyraupplevelse.Carbonator Pro är en högkvalitativ gnistrande vattenmaskin i modern design. Dess tillverkad i rostfritt stål och medföljer en sofistikerad glasflaska som tål maskindisk.

Pro har en smidig enhandsdrift med den unika Push-to-Lock funktion. När kolsyran är klar, maskinen avslöjar den gnistrande glasflaskan.Enkel användarupplevelseKolsyraprocessen är en smidig operation med en hand med den unika Push-to-Lock™-funktionen.

Gör färskt mousserande vatten med en knapptryckning.Anpassad kolsyraFå bubblorna precis som du vill ha dem. Tryck på den övre knappen en gång att kolsyra.

Om du vill ha fler bubblor; tryck på knappen igen - och sedan igen för att verkligen ge bubblorna en boost. Enkelt är det.GlasflaskaDen sofistikerade glasflaskan med metalllock kan rengöras i diskmaskinen.Hög kvalitet i alla aspekterCarbonator Pro är gjord av högkvalitativa material.

En robust maskin med kapsling av rostfritt stål, vilket minimerar användningen av plast och säkerställa en lång livscykel. Inuti maskinen, dämpare och gasfjädrar genererar mjuka maskinrörelser, skapa en trevlig, sömlös upplevelse.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024