Aarke INT Bundle C3 Svart + Aarke PET-flaska

Beställ Aarke INT Bundle C3 Svart + Aarke PET-flaska på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Aarke INT Bundle C3 Svart + Aarke PET-flaska inom kategorin Kolsyremaskiner.

Produktinformation

Aarke INT Bundle C3 Svart + Aarke PET-flaska• Premium hushållsprodukter för dagligt bruk• Helt i rostfritt stål• Den smäckraste kolsyremaskinen på marknaden• Unikt säkerhetssystem• Passar alla kolsyrepatroner från alla större märkenDet har aldrig varit vackrare att göra kolsyrat vatten hemma. Konstruerad helt i metall.

Aarke vattenkolsyremaskin är smäckrare och elegantare jämfört med andra liknande produkter på marknaden. Den är gjord i vackert polerat rostfritt stål eller som mattsvart och passar med alla kolsyrepatroner på marknaden.Inkluderat i förpackningen• Carbonator 3• 2x PET-flaska• Droppbricka• Rengöringstrasa .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Kolsyremaskiner från andra varumärken

Upp till 17% rabatt
Skare Soda Maker 2 - Ice

Kolsyremaskiner från Skare

Visa produkter inom Kolsyremaskiner från Skare.
Upp till 35% rabatt
Aarke Carbonator 3 - Vit

Kolsyremaskiner från Aarke

Här har vi samlat Kolsyremaskiner från Aarke.
Upp till 10% rabatt
MySoda Ruby - White

Kolsyremaskiner från MySoda

Utforska allt inom Kolsyremaskiner från MySoda.
Sodastream Duo - Vit

Kolsyremaskiner från SodaStream

Visa produkter inom Kolsyremaskiner från SodaStream.

Se gärna också

Sodastream Duo - Vit

Sodastream DUO™Duo™ kolsyremaskin är den första som kan tillsätta kolsyra i både glas- och plastflaskor.- Den första i sitt slag som kan tillsätta kolsyra i både glas- och plastflaskor.- Diskmaskinssäkra flaskor som är lätta att underhålla.- Quick Connect-fäste till kolsyrecylindern - du behöver inte skruva på- Manuell kolsyremaskin - el behövs inte- Du väljer själv kolsyrehalten- Inklusive kolsyrecylinder för upp till 60 liter bubbelvattenDuo™-modellen är den första i sitt slag som kan tillsätta koldioxid i både glas- och plastflaskor.Den kommer med en elegant glasflaska som kan ställas på middagsbordet, och en plastflaska som kan tas med när du är på språng. Båda flaskorna tål maskindisk och är därför lätta att underhålla.Duo™ är utrustad med Quick Connect, en patentsökt teknologi för snabb och enkel insättning av cylindern.DUODen manuella maskinen fungerar utan ström, och låter dig även välja mängden bubblor själv.Denna kolsyremaskin gör det enklare än någonsin att göra bubbelvatten på ditt eget sätt.Duo™ utsågs till vinnare av produktdesignpriset under Red Dot Design Award redan 2021.SodaStream är ett miljövänligt alternativ till bubbelvatten och läsk från butiken. En SodaStream kan spara upp till 1000 engångsplastflaskor och -burkar genom att använda återanvändbara flaskor.På så sätt bidrar du till att värna om miljön, du slipper bära hem tunga flaskor från butiken och du slipper förvara och återvinna tomma flaskor och burkar.Maskinen kommer med två års garanti.Förpackningen inkluderar:• Duo™ svart kolsyremaskin• 425 g kolsyrecylinder med Quick Connect• 1L diskmaskinsäker säkringsflaska (svart)• 1L glasflaska• Bruksanvisning + garanti

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2023