Sidan innehåller annonslänkar

Aarke Carbonator 3 - Polerat Stål

Beställ Aarke Carbonator 3 - Polerat Stål på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Aarke Carbonator 3 - Polerat Stål inom kategorin Kolsyremaskiner.

Produktinformation

Aarke Carbonator 3 är den första i sitt slag – en minimalistisk kolsyremaskin i tidlös design med en kropp helt i stål. Kommer i klassisk finish av rostfritt stål.

Aarke har ersatt plasten med högkvalitativa och hållbara material och i kombination med unik konstruktion och design skapat en kolsyremaskin som kommer förhöja och förenkla din vardag en lång tid framöver. Den tredje generationen av vår kolsyremaskin har ett uppdaterat, inkapslat säkerhetsventilsystem och ett nytt CNC-fräst precisionsmunstycke i rostfritt stål.Gör så här Fyll flaskan med vatten till markeringen och fäst i maskinen.

Tryck ned spaken och kolsyra ditt vatten tills du hör ett surrande ljud, samtidigt som trycket släpps från flaskan. Skruva loss flaskan från maskinen – klart!*Var god observera att kolsyrepatron ej ingår.• Premium hushållsprodukter för dagligt bruk• Helt i rostfritt stål• Den smäckraste kolsyremaskinen på marknaden• Unikt säkerhetssystem• Passar alla kolsyrepatroner från alla större märkenDesign med kvalitet i fokusAarkes Carbonator 3 är designad för att tåla både ögats slitage och dagligt användande

Dess unika grundkonstruktion i rostfritt stål är en lika funktionell som estetisk stomme som sedan anpassats med en rad olika ytskikt för att passa perfekt i ditt hem, oavsett stil.Perfekta bubblor på 10 sekunder eller mindreAtt kolsyra vatten i hemmet har aldrig varit så snyggt. Carbonator 3 är designad inifrån och ut för att vara den mest kompakta kolsyremaskinen.Varje beståndsdel har ett syfteCarbonator 3 kombinerar form och funktion in i minsta detalj.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Kolsyremaskiner från andra varumärken

Upp till 17% rabatt
Skare Soda Maker 2 - Ice

Kolsyremaskiner från Skare

Visa produkter inom Kolsyremaskiner från Skare.
Upp till 35% rabatt
Aarke Carbonator 3 - Vit

Kolsyremaskiner från Aarke

Här har vi samlat Kolsyremaskiner från Aarke.
Upp till 10% rabatt
MySoda Ruby - White

Kolsyremaskiner från MySoda

Utforska allt inom Kolsyremaskiner från MySoda.
Sodastream Duo - Vit

Kolsyremaskiner från SodaStream

Visa produkter inom Kolsyremaskiner från SodaStream.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2023