Sidan innehåller annonslänkar

Cosori Dual Blaze Airfryer 6,4 L / 2,5kg – Mörkgrå

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Cosori Dual Blaze Airfryer har en marknadsledande kapacitet för sin storlek på 2,5 kg och är den enda airfryer med dubbla värmeelement och TermoIQ™-teknologi. Få perfekta resultat med de 12 olika matfunktionerna som gör matlagningen enklare än någonsin.Dual Blaze™ Airfryer kommer med 12 unika matlagningsfunktioner som ger dig möjlighet att få ett perfekt resultat enligt dina egna preferenser.

Ett enkelt tryck på skärmen är allt som behövs för att börja laga mat!Cosori Dual Blaze 6.4 Liter har en generös kapacitet på 2.5 kg Detta motsvarar måltider till en familj på upp till 6 personer och gör Dual Blaze marknadsledande i sammanhanget med andra modeller i denna storleken.Dual Blaze Airfryer kommer med dubbla värmeelement, vilket gör den helt unik.

Detta resulterar i att maten tillagas upp till dubbelt så fort som den traditionella ugnen. Detta ger dig även ett ännu sprödare resultat och du behöver inte längre vända på maten.Få ut så mycket om möjligt av den smarta airfryern med VeSync.

Vesync-appen ger dig tillgång till alla Cosori-recept och din egna Recepthistorik. I appen kan du även starta, pausa och stoppa din matlagning.SMARTFUNKTIONERDu kan anpassa de olika matlagningsfunktionerna direkt från din smartphone.

Följ med i processen varifrån du än befinner dig i ditt hem! VeSync-appen ger dig full översikt över matlagningen och ger dig notiser när den är färdig!RECEPT I APPENTryck på det du vill laga i appen och din Cosori Dual Blaze Airfryer startar automatiskt anpassad med rätt tid och temperatur I VeSync-appen kan du ändra recept, se din historik eller skapa dina egna recept med anpassade tider och temperaturer.RÖSTKOMMANDONStyr alla funktioner till din Dual Blaze airfryer och genomför hela tillagningsprocessen med Amazon och Google Home.

Starta, välj matlagningsprogram, pausa eller avbryt matlagningen med enkla röstkommandon.Cosori Dual Blaze Airfryer ersätter fritösen, ugnen, stekpannan och mikrovågsugnen. Inte nog med det, men den gör det med upp till 90% mindre fett utan någon bekostnad på smaken.Den uttagbara matkorgen kommer i en PFOA- och BPA-fri non-stickbehandlad aluminiumkorg som enkelt kan diskas för hand eller läggas i diskmaskinen.

Den medföljande bottenplattan kan enkelt avlägsnas för att förenkla rengöringen. Bottenplattan säkerställer att överflödig olja och stekfett separeras från maten samtidigt som den ge en optimal värmetillförsel i korgen.

Produktbeskrivning

Airfryer är en revolutionerande matlagningsapparat som använder varmluftsteknik för att fritera, grilla, baka och rosta mat utan olja eller fett.

Fördelar med Airfryer

  • Minskar fettintaget i maten med upp till 80%
  • Gör maten krispig och hälsosam utan att offra smaken
  • Snabb och enkel att använda med förinställda program och inställningar
  • Lätt att rengöra och underhålla
  • Sparar tid och energi jämfört med traditionella ugnar och fritöser

Hur fungerar Airfryer?

Airfryer har en snabb och effektiv varmluftscirkulation som gör att maten blir jämnt tillagad och krispig. Den har också en avtagbar korg som gör det lätt att ladda och tömma maten. Airfryer har också förinställda program för olika typer av mat och en lättanvänd display som gör det enkelt att ställa in temperaturen och tiden.

Varför välja Airfryer?

Med Airfryer kan du njuta av hälsosam och krispig mat utan att behöva offra smaken eller tiden. Airfryer är också enkel att använda och underhålla, vilket gör den till en perfekt apparat för alla som vill laga hälsosam mat utan stress.

Köksmaskiner från andra varumärken

Philips Pasta Maskin Viva Collection HR2345/19

Köksmaskiner från Philips

Visa produkter inom Köksmaskiner från Philips.
Nedis ismaskin KAIC100FWT

Köksmaskiner från Nedis

Visa produkter inom Köksmaskiner från Nedis.
Andersson Ismaskin IEM 2.1

Köksmaskiner från Andersson

Se vad Andersson har inom Köksmaskiner.
Wilfa FS-200 Sharp Skärmaskin

Köksmaskiner från Wilfa

Missa inga bra priser på Köksmaskiner från Wilfa.
Rubicson Ismaskin - Isbitar på nolltid

Köksmaskiner från Rubicson

Missa inga bra priser på Köksmaskiner från Rubicson.
Ninja CREAMi Glassmaskin NC300EU

Köksmaskiner från Ninja

Visa produkter inom Köksmaskiner från Ninja.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024