Sidan innehåller annonslänkar

Anova Precision® Vacuum Sealer Pro

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Double seal the deal - with one handAnova Precision® Vacuum Sealer Pro är den robusta, storesyskonet till den bästsäljande "minimalistiska" Precision® Vacuum Sealer. Du kan förvänta dig ett kraftfullt vakuum, pålitlig dubbel förseglare, inbyggd påsförvaring och skärare, en tillbehörsport för vakuumförsegling av behållare och möjligheten att vakuumförpacka våta livsmedel utan bekymmer - allt med bara en hand.Hållbar och hög kvalitetOch tillbaka igen om du behöver det.

Denna vakuumförseglare byggdes för att hantera över 100 kontinuerliga vakuumtätningar. Det är trygghet i köket.Dold förvaringÖppna upp din vakuumförseglare och upptäck att den obehindrat rymmer en hel påsrulle (som ingår) och även en påsskärare.

Vrider du lite på den hittar du också integrerad sladdförvaring gömd i enhetens botten. Kan användas med en handAtt ha en extra hand tillgänglig i köket kan vara till stor hjälp.

Det är därför Anova Precision® Vacuum Sealer Pro är utformad för att vara helt funktionell, med bara en hand. Försegla påsar och vakuumförpacka enkelt med bara en hand.

Think outside the bag.Fler alternativ för att minska plastavfall! En extra tillbehörsport och medföljande vakuumslang öppnar dörren för att vakuumförsegla mycket mer än bara påsar - specialiserade lock för burkar, ett brett utbud av behållare och till och med återförslutning av vinflaskor finns tillgängligt.Marinade friendly.Nu behöver du inte längre vara orolig att du får med överflödig vätska när du vakuumföpackar Anova Precision® Cooker Pro byggdes med en lågtryckssugfunktion och en pålitlig dubbel förseglare för att hantera även våta livsmedel utan problem. .

Köksmaskiner från andra varumärken

Upp till 6% rabatt
Nedis Varmlufts fritös | 2x3.8 l | Timer: 60 min | Digital | Svart

Köksmaskiner från Nedis

Visa produkter inom Köksmaskiner från Nedis.
Andersson Ismaskin IEM 2.1

Köksmaskiner från Andersson

Se produkter inom Köksmaskiner från Andersson.
Philips Pasta Maskin Viva Collection HR2345/19

Köksmaskiner från Philips

Missa inga bra priser på Köksmaskiner från Philips.
Wilfa FS-200 Sharp Skärmaskin

Köksmaskiner från Wilfa

Visa produkter inom Köksmaskiner från Wilfa.
Rubicson Ismaskin - Isbitar på nolltid

Köksmaskiner från Rubicson

Missa inga bra priser på Köksmaskiner från Rubicson.
Xiaomi Mi Smart Air Fryer Pro 4L

Köksmaskiner från Xiaomi

Visa produkter inom Köksmaskiner från Xiaomi.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024