Anova Precision® Cooker Nano - Sous Vide

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Anova Precision® Cooker NanoMed ANOVA Precision® Sous Vide Nano är det enkelt att uppnå restaurangkvalitet hemma i ditt eget kök. ANOVA Precision® Sous Vide Nano kan anslutas till din telefon med Bluetooth, så att du kan laga fantastiska måltider med en knapptryckning och följa utvecklingen från ett annat rum.

Se Anova Culinary-appen för recept och guider som ger dig inspiration i köket. Laga mat som ett proffs med Anova Precision® Sous Vide Nano.Gjord för allaVi har utformat Anova Precision® Sous Vide Nano så att alla kan laga mat som ett proffs; du behöver bara ställa in temperaturen så gör Anova Precision® Sous Vide Nano resten.

ANOVA Precision® Sous Vide Nano är så enkel att använda att alla i familjen kan laga läckra måltider i restaurangkvalitet hemma.Låt telefonen vara din souschefANOVA Precision® Sous Vide Nano gör det enkelt att laga mat, styra, och hålla koll på din matlagning från din mobila enhet, med supersnabb Bluetooth BLE 4.2-anslutning. Behöver du lite inspiration? Välj bland tusentals recept i Anova Culinary-appen, eller skapa ett eget - tryck bara på Start.Nano-storlek för kökslådanStor på teknik, liten i storlek.

Köksmaskiner från andra varumärken

Philips Pasta Maskin Viva Collection HR2345/19

Köksmaskiner från Philips

Visa produkter inom Köksmaskiner från Philips.
Nedis ismaskin KAIC100FWT

Köksmaskiner från Nedis

Visa produkter inom Köksmaskiner från Nedis.
Andersson Ismaskin IEM 2.1

Köksmaskiner från Andersson

Se vad Andersson har inom Köksmaskiner.
Wilfa FS-200 Sharp Skärmaskin

Köksmaskiner från Wilfa

Missa inga bra priser på Köksmaskiner från Wilfa.
Rubicson Ismaskin - Isbitar på nolltid

Köksmaskiner från Rubicson

Missa inga bra priser på Köksmaskiner från Rubicson.
Ninja CREAMi Glassmaskin NC300EU

Köksmaskiner från Ninja

Visa produkter inom Köksmaskiner från Ninja.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024