Sidan innehåller annonslänkar

Andersson KNM 3.1 Köksassistent

Beställ Andersson KNM 3.1 Köksassistent på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Andersson KNM 3.1 Köksassistent inom kategorin Köksmaskiner.

Produktinformation

Om du är ute efter en kraftfull köksassistent med många funktioner och tillbehör ska du kolla in Andersson KNM 3.1. Med denna köksmaskin kan du göra allt från vispa grädde till stoppa egna korvar tack vare alla tillbehör som ingår.

En stark motor tar sig an alla uppgifter snabbt och lätt, och dessutom till lågt ljud. Omsorgsfullt utvalda materialval och funktioner gör Andersson KNM 3.1 köksassistent till en pålitligt, mångsidig och långlivad hjälpreda i köket varje dag året runt.Motoreffekten i KNM 3.1 är 1500 W, och den rostfria bunken har en kapacitet på generösa 6,5 liter vilket gör att maskinen klarar degar upp till 2,96 kg, givetvis beroende på ingrediensernas egenskaper.

De teflonbelagda omrörningstillbehören rör sig med enc, vilket innebär att alla ingredienserna samlas i mitten, istället för att degen fastnar på sidorna i bunken.Den medföljande skålen är i rostfritt stål och har en kapacitet på 6,5 liter.Bunke, degkrok, flatblandare och visp kan alla diskas i diskmaskin.Köksassistenten har åtta olika hastigheter samt pulsfunktionen som du väljer med ratten på framsidan. Olika hastigheter låter dig anpassa effekten beroende på tillbehör och typ av deg.

Med pulsfunktionen kommer enheten köra på hösta hastighet så länge som reglaget hålls i det läget.Köksassistenten har automatisk avstängning efter tio minuter.Tillbehör för många tillfällenTre olika omrörningstillbehör medföljer anpassade för olika ändamål. En degkrok är bra för knådning av pizza-, bröd- och bulldeg.

Flatblandaren använder du till mjukare degar och blandningar som exempelvis potatismos, kakdeg, kakfyllningar, glasyr med mera. Vispen passar för vispning av exempelvis ägg, vispgrädde, pannkakssmet, sockerkakssmet och sufflé.

Ihop med Andersson KNM 3.1 köksassistent får du även med en köttkvarn med tillhörande korvstoppare. Med den kan du både mala kött till egen köttfärs och göra egen kebab (tillbehör ingår).

Tillbehör för att göra egen julkorv - eller annan korv för den delen - ingår också.Slutligen ingår även en blender som kan placeras ovanpå köksassistenten som låter dig mixa och mosa och göra allt från soppor och puréer till smoothies och milkshakes. Glaskannan har en kapacitet på 1,5 liter och har ett plastlock med påmatningshål.Specifikationer för Andersson KNM 3.1 köksassistent1500 W motoreffektVäxelsystem i metallAutomatisk avstängningTeflonbelagd degkrok och blandareKöttkvarn med tillbehör ingårMixerkanna i glas, 1,5 literPlanetarisk omrörningSladdlängd 1 meterStorlek 394 x 200 x 340 mmVikt 7,2 kgI förpackningen Köksmaskin, visp, flatblandare, degkrok, bunke, mixer, köttkvarn och tillbehör för att stoppa korv och göra kebab, användarmanual .

Köksmaskiner från andra varumärken

Upp till 23% rabatt
Philips Slowjuicer Avance Collection HR1949/20

Köksmaskiner från Philips

Utforska allt inom Köksmaskiner från Philips.
Wilfa ICE-12S Ismaskin

Köksmaskiner från Wilfa

Utforska allt inom Köksmaskiner från Wilfa.
Cosori Premium 5,5L - Svart

Köksmaskiner från Cosori

Utforska allt inom Köksmaskiner från Cosori.
Nedis ismaskin KAIC100FWT

Köksmaskiner från Nedis

Missa inga bra priser på Köksmaskiner från Nedis.
Andersson AFR 2.5 Airfryer

Köksmaskiner från Andersson

Utforska allt inom Köksmaskiner från Andersson.
Anova Precision® Cooker - Sous Vide

Köksmaskiner från Anova

Visa produkter inom Köksmaskiner från Anova.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2023