Sidan innehåller annonslänkar

Andersson AFR 2.5 Airfryer

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Andersson Airfryer AFR 2.5 är en luftfritös som gör det lättare för dig att friter mer hälsosammt. Tänk dig själv att kunna avnjuta av friterad mat utan att behöva mycket olja eller att hela köket luktar friterat efter.

Istället kan du faktiskt äta god mat som samtidigt är nyttigt på ett helt annat plan. AFR 2.5 har även två korgar som gör att du kan tillaga två saker samtidigt med olika temperatur och tid.

Njut av effektiv och hälsosammare fritering med AFR 2.5!Snabbt och hälsosammareAFR 2.5 airfryer gör det lättare för dig att göra hälsosammare mat Den har två korgar med en total kapacitet på 8 liter (4 liter per korg) och snabb cirkulerande luft.

Tillagar pommes frites och potatisklyftor med det perfekta krispet som annars är så svårt att lyckas med.Justerbar tid och temperaturMan behöver inte vara en mästerkock för att använda sig av airfryer men det är perfektion man vill ha. Denna luftfritös gör det enkelt att lyckas med frasiga gyllenbruna pommes, mellanmål, kyckling, kött och annat.

AFR 2.5 har två korgar som du kan synkronisera eller individuellt ställa in inställningar för. Allt förberett vid rätt tidpunkt och med rätt temperatur för bästa resultat.

Den har en temperatur på upp till 200ºC och du kan sätta på timer så du vet exakt när maten är klar på båda korgarna. Du får även skaka påminnelser så att inte maten bränns.Snabb rengöringKorgarna med non-stick beläggning är lätta och smidiga att rengöra.

Produktbeskrivning

Airfryer är en revolutionerande matlagningsapparat som använder varmluftsteknik för att fritera, grilla, baka och rosta mat utan olja eller fett.

Fördelar med Airfryer

  • Minskar fettintaget i maten med upp till 80%
  • Gör maten krispig och hälsosam utan att offra smaken
  • Snabb och enkel att använda med förinställda program och inställningar
  • Lätt att rengöra och underhålla
  • Sparar tid och energi jämfört med traditionella ugnar och fritöser

Hur fungerar Airfryer?

Airfryer har en snabb och effektiv varmluftscirkulation som gör att maten blir jämnt tillagad och krispig. Den har också en avtagbar korg som gör det lätt att ladda och tömma maten. Airfryer har också förinställda program för olika typer av mat och en lättanvänd display som gör det enkelt att ställa in temperaturen och tiden.

Varför välja Airfryer?

Med Airfryer kan du njuta av hälsosam och krispig mat utan att behöva offra smaken eller tiden. Airfryer är också enkel att använda och underhålla, vilket gör den till en perfekt apparat för alla som vill laga hälsosam mat utan stress.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Köksmaskiner från andra varumärken

Upp till 20% rabatt
Philips Matberedare HR7776/90

Köksmaskiner från Philips

Utforska allt inom Köksmaskiner från Philips.
Upp till 23% rabatt
Cosori Premium Airfryer 5,5L - Vit

Köksmaskiner från Cosori

Utforska allt inom Köksmaskiner från Cosori.
Upp till 6% rabatt
Nedis Varmlufts fritös | 2x3.8 l | Timer: 60 min | Digital | Svart

Köksmaskiner från Nedis

Visa produkter inom Köksmaskiner från Nedis.
Wilfa AFD-60B Airfryer

Köksmaskiner från Wilfa

Utforska allt inom Köksmaskiner från Wilfa.
Andersson AFR 2.5 Airfryer

Köksmaskiner från Andersson

Utforska allt inom Köksmaskiner från Andersson.
Anova Precision® Vacuum Sealer Pro

Köksmaskiner från Anova

Se produkter inom Köksmaskiner från Anova.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024