Celestron Starsense Explorer LT114AZ 114 mm Teleskop 269x

Jämför produkt Celestron Starsense Explorer LT114AZ 114 mm Teleskop 269x online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Celestron Starsense Explorer LT114AZ 114 mm Teleskop 269x i kategorin Kikare här hos oss.

Produktinformation

Starsense Explorer LT114AZ är ett nybörjarteleskop från världsledande Celestron som gör det lättare än någonsin att skåda stjärnhimmeln. Genom den tillhörande appen Starsense Explorer (iOS och Android) guidas du till de himlakroppar som visas i teleskopet genom unik bildigenkänningsfunktion.

Se gärna också

Focus Captain 7x50 Kikare

Proffskikare med en gedigen konstruktion ett stort skärpedjup. Med högkvalitativa baK-4 takkantsprismor med FBMC (Full Broadband Multi Coating) för en klar och tydlig bild, även i motljus. Med en faskorrigerad behandling för bästa skärpa och ljustransmission, samt behandlad med silver-coating för att minimera reflektioner. Med vridbara ögonmusslor för att enkelt anpassa kikaren efter dina ögon. Fungerar även bra med glasögon. Inbyggd kompass, samt avståndsskalor för att mäta objekt du ser på.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Kikare

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Samsung mobiltelefoner

Samsung mobiltelefoner från Samsung

Se alla produkter
Bildskärm

Bildskärm från MSI

Se alla produkter
Router

Router från Netgear

Se alla produkter
GPS-klockor

GPS-klockor från Garmin

Se alla produkter