Celestron Starsense Explorer LT114AZ 114 mm Teleskop 269x

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Starsense Explorer LT114AZ är ett nybörjarteleskop från världsledande Celestron som gör det lättare än någonsin att skåda stjärnhimmeln. Genom den tillhörande appen Starsense Explorer (iOS och Android) guidas du till de himlakroppar som visas i teleskopet genom unik bildigenkänningsfunktion.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Kikare från andra varumärken

Focus Explore 10x25 Kikare

Kikare från Focus

Utforska allt inom Kikare från Focus.
Celestron Starsense DX130 AZ 130 mm Teleskop

Kikare från Celestron

Se produkter inom Kikare från Celestron.

Se gärna också

Luxorparts Laserkikare med avståndsbedömning

Vädertålig och kompakt laserkikare som passar på t.ex. jakt- eller golfrundan där noggrann avståndsbedömning är avgörande. Sikta på ett objekt och tryck på kikarens knapp så visas avståndet. Kan bedöma hastighet på bilar och andra föremål i rörelse. Förstorar sex gånger och har objektivdiameter på 21 mm. Räckvidd: 600 meter. Lägsta mätavstånd: 5 meter. Batteri: 1x CR2 (medföljer ej). Levereras med förvaringsväska med bälteshållare.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024