Celestron StarSense Explorer LT 70AZ 70 mm Teleskop

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Lättanvänt teleskop som är perfekt för dig som vill granska objekt både ute i rymden och på jordens yta. Den prisbelönta StarSense-tekniken använder din smartphone för att analysera stjärnmönster och beräkna positionen i realtid.

Appen genererar automatiskt en lista över himmellegemer som är synliga för dig. Se planeter, nebuloser, galaxer, stjärnkluster - allt från var du står!

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Kikare från andra varumärken

Focus Explore 10x25 Kikare

Kikare från Focus

Utforska allt inom Kikare från Focus.
Celestron Starsense DX130 AZ 130 mm Teleskop

Kikare från Celestron

Se produkter inom Kikare från Celestron.

Se gärna också

Focus Explore 10x32 Kikare

Robust och användarvänlig kikare med påkostad optik och gummipolstring för dig som tillbringar mycket tid i naturen. Stort synfält och kort närgräns på endast 2 m. Lämplig för allt från jakt till insekter på nära håll. Ögonmusslorna kan vridas, vilket gör det lättare för glasögonbärare att använda kikaren. Utrustad med Barium Crown-glas, BaK-4-prismor och antireflekterande behandling (FMC) på alla glasytor.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024