Sidan innehåller annonslänkar

Garmin Dash Cam Tandem

Beställ Garmin Dash Cam Tandem på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Garmin Dash Cam Tandem inom kategorin Kamera.

Produktinformation

Se till att du har syn från alla vinklar med Garmin Dash Cam™ Tandem. Den här kompakta dash kameran med dubbla linser har två 180-gradersobjektiv som spelar in i tandem för att ge föraren fullständig videotäckning dag och natt.

Den framåtvända linsen spelar in i super HD 1440p för att fånga skarpa bilder som visar kritiska fordonsdetaljer, medan den inre linsen har mörkerseende med vår exklusiva NightGlo™-teknik för att se all förar- och passageraraktivitet oavsett ljus. Laddaren har en extra USB-port som låter förare ladda sina telefoner när de är på språng.

Använd röstkommandon för att styra kameran — handsfree — medan inbyggd GPS visar när och var händelser inträffade, och incidentdetektering sparar automatiskt video före och efter en incident. Visa och dela enkelt video från din smartphone genom att använda Garmin Drive™-appen.SUPERIOR NATTSYNGarmins exklusiva NightGlo™-teknik möjliggör tydlig videoinspelning av all passageraraktivitet i fordonet på natten.

Den extra breda 180°-linsen ger full sikt inuti bilen, även genom sidorutorna.GARMIN DRIVE™-APPGarmin Drive-appen är en enkel och bekväm applösning för de senaste Garmins bilnavigatorer och dash kameror.Ladda ner appen till din Bluetooth®-aktiverade smartphone och koppla sedan till en kompatibel Garmin-enhet för åtkomst till många ytterligarefunktioner som hjälper till att förenkla din körning. Använd den här appen för att enkelt visa och dela video på din smartphone. .

Produkter från kända varumärken
Hemmakontoret

Hemmakontoret från iiglo

Se alla produkter
Bilkameror

Bilkameror från Blackvue

Se alla produkter
iPad

iPad från Apple

Se alla produkter
GPU

GPU från Palit

Se alla produkter