Produktinformation

Den kompakta röststyrda Garmin Dash Cam 67W hjälper dig tack vare ett extra brett visningsfält på 180 grader. Den spelar in och sparar viktiga detaljer i HD-video med 1440p.

Ta del av detaljerad information. Spela in HD-video med 1440p och ett extra brett visningsfält på 180 grader.

Eftersom detaljer är viktiga visar den inbyggda GPS-funktionen när och var händelser inträffar. Med röststyrning blir allt enklare och du behöver inte använda händerna.

Använd Live View-övervakning för att hålla koll på bilen när du inte är i närheten. Parking Guard-funktionen i din dashcam varnar dig om ditt parkerade fordon är med om en incident.

Lite extra medvetenhet skadar inte. Förarvarningar1 hjälper dig.KOMPAKT OCH DISKRETDenna dash cam i fickstorlek är anmärkningsvärt kompakt, vilket gör den perfekt för att spela in video utan att vara i vägen.

Två strömkabelalternativ för dragning uppåt eller nedåt ingår för en prydlig och diskret installation.EXTRA BRED VISNINGSVINKELDet imponerande, extra breda visningsfältet på 180 grader spelar in mer av omgivningen. Få en ögonvittnesskildring av vägen framför dig, inklusive mötande trafik.TYDLIG HD-VIDEOMed HD-video i 1440p, 180-gradersobjektiv och HDR-optiken Garmin Clarity™ kan du spela in tydliga videos med viktiga detaljer, dag som natt.

Om du vill kan du använda LCD-skärmen på 2″ för att spela upp video direkt på enheten.AUTOMATISK INSPELNINGNär din dash cam är ansluten till fordonets strömkälla spelar den in kontinuerligt så att du bara kan ställa in den och låta den göra sitt jobb.HÄNDELSEDETEKTERING MED GPSDin dash cam sparar automatiskt video när den upptäcker en incident. Inbyggd GPS förser den inspelade videon med en stämpel med platsinformation så du får bevis på när och var incidenten inträffade.RÖSTSTYRNINGHåll händerna på ratten och använd röstkommandon för att tala om för din dashcam att spara video, starta och stoppa ljudinspelningen, ta stillbilder med mera.

Finns på engelska, tyska, franska, spanska, italienska och svenska.LAGRING I VAULTSparade videor lagras säkert online i vårt Vault och kan öppnas med hjälp av Garmin Drive™-appen på din kompatibla smartphone. Med en aktiv Wi-Fi®-anslutning kan du dela videoklipp med andra genom att skicka en länk och en lösenordskod.LAGRINGSPLANERVarje videoklipp sparas online i Vault i 24 timmar från det att det laddades upp.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024