Sidan innehåller annonslänkar

Star Trading Julgran LED LARVIK 600 ljus - 210cm

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Grön julgran som sprider härlig julstämning för inomhus eller utomhusbruk. Granen har 600 LED-ljuskällor som avger ett härligt varmvitt sken.

Se gärna också

Nedis Smart Life Icicle lights cold white 5m / 250 LED

Nedis® smarta istappsslinga med Wi-Fi ä lätt att använda, har 48 hängande slingor och sammanlagt 240 LED-lampor med kallt vitt sken med 4-6 LED på varje slinga. Istappsslingan är 5 meter lång och de hängande slingorna är 40/60 centimeter. Den är perfekt för vägg-, tak- och fönsterdekoration. Den avancerade smarta tekniken höjer upp dina dekorationer till nästa nivå. Förutom att kontrollera önskad ljusstyrka kan du även välja någon av de 7 förinställda effekterna med olika typer av rörliga mönster eller ett-läge med fast sken i appen. För extra bekvämlighet kan du ställa in tider och rutiner så att din slinga alltid tänds vid rätt tidpunkt.Med röststyrning via Amazon Alexa eller Google Assistant kan du också tända eller släcka lamporna, använda dimmerfunktionen eller välja ljusstyrka genom ett röstkommando. Den inbyggda mikrofonfunktionen gör att lamporna reagerar på musik eller andra ljud.Kabelns genomskinliga färg gör att den smälter in perfekt mot alla bakgrunder utan att störa optiken. Eftersom nätsladden är 3 meter lång behöver du inte oroa dig för den inte ska nå fram. Det är mycket praktiskt om uttaget finns lite längre bort. Trädet kan användas utomhus.Enkel att installeraDen smarta ljusslingan med Wi-Fi kan installeras utan gateway och integreras direkt i ditt trådlösa nätverk - det förenklar installationen och gör att du slipper ytterligare kostnader Styr lamporna med via den kostnadsfria appen Nedis® SmartLife, ställ in automatiska åtgärder efter schema, solnedgång eller tillsammans med andra Nedis® SmartLife-produkter. I kombination med Google Home eller Amazon Alexa kan du till och med använda röstkommandon för att ändra mönster på istappslingan.Egenskaper• Smart istappsslinga med Wi-Fi och kallvita LED-lampor• 48 hängande slingor med 240 LED-lampor med 4-6 LED på varje slinga och transparent kabel• Den är 5 meter lång med hängande slingor på 40/60 centimeter• Kan användas inomhus och utomhus• Lätt att ansluta direkt till ditt Wi-Fi-nätverk - kräver ingen separat hubb• Dimbar ljusstyrka• 7 förinställda rörliga mönster och ett läge med fast sken• Musiklägen via den inbyggda mikrofonen• Ställ in tider eller scheman för att starta och stänga av automatiskt• Stöd för röststyrning i kombination med Amazon Alexa eller Google Home• Lång nätsladd på 3 meter• Lämplig att använda vid temperaturer från -30 °C till 60 °C• Fullt stöd för alla andra produkter i Nedis® SmartLife-sortiment

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024