Belkin Magsafe 3-in-1 Boost Charge Pro

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

En stilren och kraftfull laddare för telefonen och dess tillbehör. Med Magsafe-stöd för iPhone 12 och senare riktar telefonen automatiskt in sig för bästa placering.

Med en smart LED-indikator som indikerar att dina AirPods är placerade korrekt på laddaren. Tillåter laddning av Apple Watch både i liggande och stående nattläge.

Stöd för snabbladdning av Apple Watch Series 7 och 8, vilket ger hela 33% snabbare laddning. Med en uteffekt på upp till 15 W.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Se gärna också

Apple USB-strömadapter 12 W

Med den här kompakta och smidiga usb-baserade strömadaptern laddar du din iPhone, iPad eller iPod med Lightning-kontakt hemma, på resan eller när enheten inte är ansluten till en dator. Du kan ansluta adaptern direkt till enheten via Lightning-kontakten. Med den här kompakta strömadaptern laddar du dina enheter snabbt och effektivt. Kräver en usb till Lightning-kabel eller en usb till 30-stiftskabel (säljs separat).

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024