Sidan innehåller annonslänkar

Apple iPad Mini (2021) Wifi 64 GB Rymdgrå

Jämför produkt Apple iPad Mini (2021) Wifi 64 GB Rymdgrå online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Apple iPad Mini (2021) Wifi 64 GB Rymdgrå i kategorin IPad här hos oss.

Produktinformation

Nya iPad Mini. Designad från kant till kant med en 8,3-tums Liquid Retina-skärm.

Och det kraftfulla A15 Bionic-chippet med Neural Engine. En kamera med ultravidvinkel, 12 MP och funktionen Centrerat.

USB-C-kontakt. Anteckna, gör markeringar i dokument och skriv ner dina bästa idéer med Apple Pencil (andra generationen), som fästs magnetiskt och laddas trådlöst. .

Se gärna också

iiglo iPad Pro 12.9" skärmskydd (2020)

Kristallklart glasSkydda din telefon mot repor och skador. iiglo skärmskydd är en tunn, härdad glasplatta som du enkelt kan sätta på mobilen – en robust och prisvärd försäkring som inte påverkar skärmens touch-funktioner.Kvalitetiiglo skärmskydd är en 0,33 mm tunn platta i 9H-härdat glas av japansk kvalitet. Skyddet är av hög kvalitet för att skydda skärmen från repor och skador. Om en olycka skulle inträffa ger iiglos skärmskydd ett perfekt skydd för din telefon eller surfplatta. Glaset är olje- och fingeravtrycksresistent. När glasplattan är monterad finns det inget mellanrum mellan den och skärmen, vilket säkerställer att telefonens touchfunktion inte påverkas.MonteringSkärmsläckaren är lätt att sätta på, proceduren förklaras i den medföljande bruksanvisningen.Gör så här:Rengör skärmen väl med de bifogade rengöringsservetterna. Kontrollera att den är helt torr och ta bort eventuella dammkorn med klisterlappen som följer med. Ta bort folien från glaset och placera glaset försiktigt och på rätt plats över mobilens skärm. Tryck lätt mitt på skärmen så kommer skyddsglaset att klistra sig fast på skärmen. Glaset är nu monterat och din mobil är skyddad.• Kristallklart• Lätt att installera, utan bubblor• Japanskt Asahi 9H-glas• 0,33 mm tjocklek• Om det värsta händer splittras glaset i små bitar utan vassa kanter• Anti-oljebeläggningen gör glaset resistent mot fett, olja, fingeravtryck och liknande

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Smartklocka

Smartklocka från GARMIN

Se alla produkter
Stationär dator

Stationär dator från Webhallen

Se alla produkter
Philips Hue

Philips Hue från Philips Lighting

Se alla produkter
Drönare

Drönare från DJI

Se alla produkter