Sidan innehåller annonslänkar

Apple iPad Air (2022) 10,9” Wifi 256 GB Blå

Beställ Apple iPad Air (2022) 10,9” Wifi 256 GB Blå på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Apple iPad Air (2022) 10,9” Wifi 256 GB Blå inom kategorin IPad.

Produktinformation

iPad Air. Med en fängslande 10,9-tums Liquid Retina-skärm och ett banbrytande Apple M1-chip som levererar högre prestanda är iPad Air ett kreativt och bärbart kraftpaket när du vill spela.

Se gärna också

Apple iPad Mini (2021) Wifi 64 GB Rymdgrå

Nya iPad Mini. Designad från kant till kant med en 8,3-tums Liquid Retina-skärm. Och det kraftfulla A15 Bionic-chippet med Neural Engine. En kamera med ultravidvinkel, 12 MP och funktionen Centrerat. USB-C-kontakt. Anteckna, gör markeringar i dokument och skriv ner dina bästa idéer med Apple Pencil (andra generationen), som fästs magnetiskt och laddas trådlöst.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Hemmakontoret

Hemmakontoret från iiglo

Se alla produkter
Router

Router från TP-Link

Se alla produkter
Laddare

Laddare från Ecoflow

Se alla produkter
Custom Keyboards

Custom Keyboards från Varmilo

Se alla produkter